4 μύθοι για το στοίχημα

Ανανεώθηκε:
Θεωρία Στοιχήματος

Σε συνέχεια του άρθρου μας για τις 4 αλήθειες για το στοίχημα, στο σημερινό μας κείμενο θα αναλύσουμε 4 μύθους. Όλοι μας έχουμε ακούσει διάφορες στοιχηματικές θεωρίες, οι οποίες στη συνέχεια αποδεικνύονται αναληθείς.

  • Δεν μπορείς να κερδίσεις τις στοιχηματικές
  • Πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά τους ειδικούς
  • Παρολί παίζουν οι χαμένοι
  • Τα στατιστικά και οι τάσεις είναι τα πάντα
Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Δεν μπορείς να κερδίσεις τις στοιχηματικές

H συγκεκριμένη θεωρία δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Αν ίσχυε αυτό, γιατί κανείς να ασχοληθεί με το στοίχημα; Οι στοιχηματικές φυσικά και έχουν το πλεονέκτημα, όπως αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας και το να ξεπεράσει ο παίκτης αυτό το πλεονέκτημα είναι δύσκολο. Αμφιβολία δεν υπάρχει επί τούτου. Αλλά μπορεί να γίνει. Ο παίκτης χρειάζεται τη σωστή προσέγγιση και πρέπει να αφιερώσει χρόνο στην προσπάθειά του.

Πρέπει επίσης να έχει και τη σωστή ψυχολογία. Αν όντως δεν πιστεύει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τις στοιχηματικές, πιθανότατα δεν θα τα καταφέρει.

Πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά τους ειδικούς

Προφανώς και οι ειδικοί του στοιχήματος δεν πετυχαίνουν όλες τις προβλέψεις τους. Τα ΜΜΕ είναι γεμάτα από ειδικούς στο ποδόσφαιρο κτλ. Κάποιοι δικαιούνται αυτό τον τίτλο και άλλοι όχι. Η ιδέα ότι θα πρέπει να εμπιστεύεσαι τυφλά τις προβλέψεις των ειδικών είναι λάθος. Οι περισσότεροι προσφέρουν τη δική τους οπτική για κάθε αγώνα και κάποιες φορές είναι λάθος.

Προφανώς και το να διαβάζεις τις προβλέψεις των ειδικών μπορεί να σε βοηθήσει να διαμορφώσεις τη δική σου άποψη για έναν αγώνα και μπορεί να μάθεις χρήσιμες πληροφορίες, όμως δεν θα πρέπει να ακολουθείς τυφλά τα σημεία που δίνουν. Σίγουρα βοηθά να παίρνεις γνώμες από ανθρώπους που ασχολούνται περισσότερο με ένα άθλημα, αλλά στην τελική η απόφαση για το ποντάρισμα είναι αποκλειστικά ατομική ευθύνη.

Παρολί παίζουν οι χαμένοι

Σε αυτή τη θεωρία υπάρχει μία μικρή δόση αλήθειας. Μεγάλα και υπερβολικά παρολί δεν συνίστανται για μακροχρόνιο κέρδος, όμως τα πάντα εξαρτώνται από τον τύπο του δελτίου. Έχει να κάνει με το πως και πότε παίζει κανείς ένα παρολί. Όπως και με κάθε άλλο τρόπο στοιχήματος.

Αλήθεια είναι ότι πολλοί παίκτες επιλέγουν τα παρολί με λάθος τρόπο. Επιλέγουν πολλά παιχνίδια σε ένα δελτίο καθαρά γιατί αναζητούν το μεγάλο κέρδος δίχως να έχουν συγκεκριμένη στρατηγική. Αυτή δεν είναι η σωστή προσέγγιση. Τα παρολί μπορούν να αποδειχθούν επικερδή όταν χρησιμοποιούνται με σωστό σκεπτικό και στρατηγική.

Τα στατιστικά και οι τάσεις είναι τα πάντα

Μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμο βοήθημα τα στατιστικά στο στοίχημα. Τη σήμερον ημέρα υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων στατιστικών για κάθε ομάδα και κάθε παίκτη. Μερικά εκ των οποίων μπορούν όντως να βοηθήσουν στη σωστή κρίση και κατά συνέπεια στη σωστή επιλογή των σημείων. Ναι μεν βοηθάνε, αλλά δεν θα πρέπει να αποτελούν το βασικό μπούσουλα.

Πολλοί παίκτες βασίζουν τις επιλογές τους αποκλειστικά στα στατιστικά. Άλλοι επιλέγουν να ακολουθήσουν πιστά τις τάσεις που ανακαλύπτουν. Αμφότερα τα στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν αν συνυπολογιστούν, όμως δεν αρκούν για να γίνουν σωστές προβλέψεις. Η αξία των στατιστικών και των τάσεων είναι εμφανής, όμως το να αγνοεί κανείς άλλους τομείς των αθλημάτων μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες για νίκες.

Συμπερασματικά, οι παραπάνω θεωρίες αποδεικνύονται μύθοι όταν ακολουθούνται με παρωπίδες. Θέλει μία πανοραμική σκοπιά το στοίχημα με συνδυασμό στοιχείων και μελέτη για να αποδειχθεί επικερδές.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική