* 35η αγωνιστική (προτελευταία)
* Under 2.5 τα 11/13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
* No Goal τα 12/13 τελευταία μεταξύ τους.
* Στον 1ο γύρο (16/02): Σάμροκ – Νταντάλκ 1-1
* Στον 2ο γύρο (17/05): Νταντάλκ – Σάμροκ 1-0
* Στον 3ο γύρο (04/07): Σάμροκ – Νταντάλκ 1-0
ΝΤΑΝΤΑΛΚ
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-2) από την Ντέρι Σίτι. Ο Γουίλαν (16’) άνοιξε το σκορ και ο Πάτσινγκ με πέναλτι (77’) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Επιβεβαιώθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός των “κρίνων” μετά από 16 χρόνια στην Πρέμιερ, την προηγούμενη Παρασκευή γνώρισαν 6η ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια τους, ενώ το τελευταίο τρίποντο χρονολογείται στις 12 Ιουλίου!
Με κεφαλιά του φορ της σε κόρνερ πήρε προβάδισμα η Ντέρι, αλλά η Νταντάλκ ήταν ξανά ανταγωνιστική, όπως στα περισσότερα άσχημα αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Απείλησε πριν και μετά την ανάπαυλα, όμως στην απελπισία του υποβιβασμού άφησε πολλά κενά πίσω κι αφού γλίτωσε σε δύο μεγάλες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων δέχθηκε το δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα.
“Η απογοήτευση μας είναι πολύ μεγάλη. Δε νομίζω όμως ότι οι παίκτες παρέδωσαν ποτέ τα όπλα” δήλωσε ο κόουτς Ντέιλι. Με αρκετές απουσίες προετοιμάζει την ομάδα του για την εντός έδρας αυλαία της σεζόν.
Στατιστικά
* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.
* Under 2.5 τα 13/15 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα.
ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-4) επί της Λαρν. Με Χόνοχαν (3’), Κένι (24’) και αυτογκόλ (30’) διαμορφώθηκε το 0-3 του ημιχρόνου. Ο Γκάλαγκερ (48’) μείωσε για τους γηπεδούχους και ο Μπερκ (53’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Θριάμβευσαν οι Ρόβερς την Πέμπτη στο Δουβλίνο για τη 2η αγωνιστική του Conference League, εκμεταλλεύτηκαν το βατό ματσάρισμα με τους ανίσχυρους γείτονες για να πετύχουν την παρθενική της ιστορίας τους σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!
Αυτή ήταν 3η διαδοχική τους νίκη, την προηγούμενη Παρασκευή επέστρεψαν από τη διακοπή με διπλό στην Ντρόχεντα (0-1) και σήμερα χρειάζονται το 8ο της σεζόν, αφενός γιατί μόνο με νίκη διατηρούν ελπίδες να “κλέψουν” τον τίτλο στην αυλαία που ακολουθεί, αφετέρου για να προσπεράσουν στη 2η θέση και να γίνουν φαβορί για ανανέωση του ευρωπαϊκού τους εισιτηρίου.
“Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τον σύλλογο, οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί και την άξιζαν πλήρως. Πρέπει όμως να προχωρήσουμε, η πλήρης συγκέντρωση είναι στην Νταντάλκ.” δήλωσε ο κόουτς Μπράντλεϊ.
Διαθέσιμος ξανά ο πολυδιάστατος Φαρούτζια (μέσος) που ήταν τιμωρημένος στην Ευρώπη, αντιθέτως παραμένουν εκτός δράσης οι τραυματίες Κάβανα (αρ. μπακ), Χόαρ (στόπερ) και Γκάφνεϊ (φορ).
Στατιστικά
* Under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
* Goal/Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.