* 13η αγωνιστική
* Under 2,5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους, τα 3 με N/G.
* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στα 8 τελευταία μεταξύ τους, μόνο η Σεντράλ έχει 3 νίκες, όλα τα υπόλοιπα ισόπαλα.
ΡΟΣΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ
Προηγούμενο ματς: Ήττα με 2-0 εκτός έδρας από την Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια, από τα γκολ των Γκόμες (16’) και Άρσε (23’).
Απότομη “προσγείωση” μετά από ένα πολύ καλό σερί η ήττα στη Μεντόσα. Το χειρότερο είναι πως δεν μπήκε ποτέ στο ματς, το έχασε χωρίς να προλάβει να διεκδικήσει κάτι.
Τελευταίο παιχνίδι πριν αρχίσει ο… εφιάλτης με αλλεπάλληλα παιχνίδια για πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες. Δεν μάζεψε τους βαθμούς που θα ήθελε, πρέπει να νικήσει την Ατλέτικο, διότι αν δεν τα καταφέρει, μπορεί να απειληθεί να μείνει και εκτός οκτάδας, από ομάδες που θα δίνουν ένα ματς την εβδομάδα.
Επιστρέφει ο μπακ Κορονέλ, εκτός ο βετεράνος Ντι Μαρία, ο οποίος έχασε προπονήσεις και θα προφυλαχθεί για το ντεμπούτο στο Λιμπερταδόρες.
Στατιστικά
* Under 2,5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.
* Κέρδισε τα 2/3 τελευταία εντός, ηττήθηκε με 0-1 από την Ταγέρες.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ
Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-1 επί της Σπορτίβο Μπαράκας σε ουδέτερη έδρα για το κύπελλο, με τα γκολ των Ντίας (21’) και Φερέιρα (88’), ενδιάμεσα είχε ισοφαριστεί από τον Γκόμες (81’).
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το 1-0 επί της Χιμνάσια Λα Πλάτα εντός, για το πρωτάθλημα. Για ματς με αντίπαλο ομάδα πολύ κατώτερου επιπέδου, αγχώθηκε υπερβολικά, παραλίγο να πάει και στα πέναλτι, κάτι που μπορούσε να της φέρει και έναν απογοητευτικό πρόωρο αποκλεισμό.
Ως πολύ μεγάλο αουτσάιντερ πάει στο Ροσάριο, αν δεν ηττηθεί από τη Σεντράλ θα πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία. Προς το παρόν εκτός έδρας δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, σε πέντε ματς, διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με έντεκα γκολ παθητικό.
Στατιστικά
* Over 2,5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.
* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία.