Μεταγραφές: Στην ΑΕΚ έως το 2028 ο Ντέρεκ Κουτέσα
Η ΑΕΚ απέκτησε επίσημα τον Ντέρεκ Κουτέσα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ως την πρώτη της προσθήκη για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2025. Ο 27χρονος διεθνής Ελβετός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στη Σερβέτ.
Τη σεζόν 2024 – 2025 μέχρι και την ανακοίνωση της μεταγραφής του πέτυχε 17 τέρματα σεπρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Κουτέσα
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ελβετού μεσοεπιθετικού Ντέρεκ Κουτέσα, με συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2028.
Ο Ντέρεκ Κουτέσα γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1997 στη Γενεύη.
Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Σερβέτ, με την οποία στη σεζόν που ολοκληρώνεται έχει ήδη σημειώσει 17 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και UEFA Europa League.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Βασιλεία, Λουκέρνη, Σεν Γκάλεν, Ρεμς και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Υπήρξε διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές ομάδες της Ελβετίας και από τον Μάρτιο του 2024 μετρά τρεις συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.
Η οικογένεια της ΑΕΚ καλωσορίζει τον Ντέρεκ στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες μαζί μας».