*5η αγωνιστική
*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal
*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 3,5
*Αήττητη παραμένει η Ουτρέχτη στα επτά πιο πρόσφατα με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (3-4-0).
ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε με 1-6 από την Αϊντχόφεν εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Προηγήθηκε πολύ νωρίς (6′), αλλά υπέστη ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, κατέρρευσε πλήρως και δέχτηκε άλλα τέσσερα τέρματα, με τα τρία να έρχονται από το 86′ και μετά.
Η Ουτρέχτη έχει μπει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στη νέα σεζόν και κατ’ επέκταση στην καινούργια εποχή. Σίγουρα το εμπόδιο της Αϊντχόφεν ήταν αρκετά υψηλό και μια ήττα δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερη απογοήτευση, αλλά το βαρύ 1-6 έφερε αποδοκιμασίες και έντονο προβληματισμό. Έκανε το…λάθος να προηγηθεί και στην συνέχεια δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στα τελευταία λεπτά παράτησε εντελώς το ματς και επέτρεψε στο σκορ να ξεφύγει.
Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα με μόλις έναν βαθμό (0-1-3). Το πιο ανησυχητικό είναι η αμυντική της συμπεριφορά, που για την ώρα παραπέμπει σε ομάδα που προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία. Είναι ενδεικτικό πως στα τέσσερα επίσημα έχει δεχτεί 15 γκολ, σχεδόν τέσσερα Μ.Ο ανά αγώνα!
Μπορεί ο τεχνικός Κορέια να τα πήγε περίφημα με την Τέλσταρ, όμως για την ώρα δεν δείχνει ικανός να διαχειριστεί τις απαιτήσεις και το βάρος που έχει ένα κλαμπ, όπως η Ουτρέχτη. «Περιμένω το παιχνίδι να είναι πολύ σκληρό από τη μία πλευρά στην άλλη και να έχει πολλές φάσεις. Πρέπει να βελτιωθούμε», τόνισε εν όψει του σημερινού αγώνα.
Αμφίβολος ο χρήσιμος μπακ Βέστερλουντ, ενώ καλείται σε ένα ακόμη ματς να διαχειριστεί αρκετές απουσίες. Χωρίς πολλές αλλαγές η εντεκάδα της.
Στατιστικά
*3/4 παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5
*Βρέθηκε να χάνει στα 3/4 πρώτα ημίχρονα
ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 5-2 από την Άλκμααρ εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (7′), ισοφάρισε προσωρινά (22′), αλλά δέχτηκε άμεσα δεύτερο γκολ (35′). Ανύπαρκτη στην επανάληψη, το σκορ ανέβηκε στο 5-1 πριν μειώσει στην τελευταία φάση του αγώνα (90+3′).
Με άσχημο τρόπο ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Φανερά σε κακή μέρα στο εκτός με την Άλκμααρ, υπέπεσε σε πολλά λάθη και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση της γηπεδούχου, και την φόρμα της. Το τελικό 5-2 ήρθε αναμενόμενα, με την ίδια να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.
Αναμενόμενη μέχρι τώρα η συγκομιδή της στο πρωτάθλημα, δεδομένου ότι είχε δύσκολες εξόδους. Κέρδισε και τα δύο ματς στην έδρα της με τις δύο νεοφώτιστες, ενώ πήρε έναν βαθμό στο Ρότερνταμ από την Φέγενορντ, πριν έρθει η συντριβή από τον «κακό της δαίμονα», την Άλκμααρ.
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από το παιχνίδι με την Άλκμααρ είχαμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Έχουμε επτά βαθμούς και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε ομάδες αυτού του επιπέδου. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Δεν αλλάζει ο στόχος μας επειδή χάσαμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με θάρρος, αλλά πρέπει να μάθουμε», τόνισε ο τεχνικός Όοστινχ.
Θετικό το ότι σε ένα ακόμη ματς δεν έχει προβλήματα, πέρα από ορισμένους μακροχρόνιους που δεν επηρεάζουν. Ανακοίνωσε την απόκτηση του στόπερ Γιούκιτς.
Στατιστικά
*Τα τέσσερα παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 3,5
*3/4 παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο