Ακτινογραφία Κουπονιού (22/01): Δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Φουλ είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (22/01) με δυνατή δράση και ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, την Μπουντεσλίγκα, τη Λα Λίγκα και τη Σέριε Α, αλλά και τη Σούπερ Λιγκ. Ας δούμε τα σημαντικότερα ματς της ημέρας παρακάτω.

Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό

Με δύο αγώνες ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Νίκαια για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, ενώ λίγο νωρίτερα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό.

Χωρίς Μπενίτεθ η Έβερτον

Με πέντε αγώνες συνεχίζεται η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον υποδέχεται την Άστον Βίλα στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Ράφα Μπενίτεθ, η Μάντσεστερ Σίτι πηγαίνει στην έδρα της Σαουθάμπτον, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γουέστ Χαμ.

Ψάχνουν αντίδραση Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 22η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Μαγιόρκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Βαλένθια, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση έπειτα από τις τελευταίες αποτυχίες. Επίσης, η Λεβάντε παίζει με την Κάδιθ και η Σεβίγια με τη Θέλτα.

bwin – Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια των αγώνων!|21+
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο Μπλέσιν στην Τζένοα

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τζένοα θα πραγματοποιήσει ο Αλεξάντερ Μπλέσιν στη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο την Ουντινέζε, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A. Το βράδυ Λάτσιο και Αταλάντα διασταυρώνουν ξίφη στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.

Δύσκολη έξοδος για Ντόρτμουντ

Το κυρίως πιάτο της 20ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα σερβίρεται σήμερα με έξι αναμετρήσεις. Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της Χόφενχαϊμ, την ώρα που η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άουγκσμπουργκ. Με την πλάτη στον τοίχο η Γκλάντμπαχ φιλοξενεί την ιδιαίτερα ανταγωνιστική Ουνιόν.

Τα φώτα στην Λανς

Δύο αγώνες για την Α’ Γαλλίας και η προσοχή πέφτει στον αγώνα Λανς – Μαρσέιγ με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Παράλληλα, άλλη μία αγωνιστική στην Β’ Γαλλίας, διεξάγεται λειψή, καθώς τρία παιχνίδια ακυρώθηκαν λόγω κόβιντ.

Στον απόηχο του κυπέλλου Ολλανδίας

Τέσσερα παιχνίδια της Α’ Ολλανδίας περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με τα περισσότερα παιχνίδια να διεξάγονται ανάμεσα σε ομάδες που είχαν μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις στο κύπελλο. Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι αλλά όλα τα ματς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μόντσα

Πλήρες είναι το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Serie B το Σάββατο. Περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις, ξεχωρίζουν τα ΣΠΑΛ – Πίζα και το Μπρέσια – Τερνάνα. Τον πρώτο λόγο έχει η Μόντσα με την Ρετζίνα, με πολλά προβλήματα ταξιδεύει στο “Renato Curi” η Πορντενόνε.

Εκτός έδρας αποστολές για Ντάρμσταντ, Σάλκε

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της 2. Μπουντεσλίγκα. Στην έδρα της ουραγού Ίνγκολσταντ δοκιμάζεται η Ντάρμσταντ, σε αυτή της Άουε η Σάλκε. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μάχη Πάντερμπορν – Βέρντερ.

Φαβορί Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Βαγιαδολίδ παίζει εκτός έδρας με τη Σαραγόσα που δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως και η Φουενλαμπράδα που φιλοξενεί την ανώτερη Λας Πάλμας. Τέλος, η Μάλαγα υποδέχεται στην Ανδαλουσία την Ιμπίθα των δύο σερί νικών με τον Χέμεθ.

Βρείτε όλα τα σημερινά ματς στο κουπόνι ΟΠΑΠ εδώ

Στα σχοινιά η Μπέιρσχοτ

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής στη Jupiler League του Βελγίου. Η Μπέιρσχοτ υποδέχεται τη Λέουβεν και θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, η Σιντ-Τράιντεν φιλοξενεί τη Σερένγκ και η Σαρλερουά παίζει με τη Γάνδη. Τέλος, η Κόρτραϊκ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Έουπεν.

Με παράδοση για την κορυφή

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 19η αγωνιστική στην Πορτογαλία, από τις οποίες ξεχωρίζει το Σπόρτινγκ – Μπράγκα. Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν πάρει τον “αέρα” της Μπράγκα τον τελευταίο χρόνο και με μία ακόμη νίκη πιάνουν προσωρινά στην κορυφή την Πόρτο. Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σάντα Κλάρα θα ψάξει το πρώτο της διπλό στην έδρα της Μορεϊρένσε και η Τοντέλα φιλοξενεί τη Βιζέλα.

Εξορμήσεις για Φενέρ και Μπεσίκτας

Με τέσσερις αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 22η αγωνιστική στην Τουρκία, όπου τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν επηρεάσει το πρόγραμμα της λίγκας. Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε θέλουν να χτίσουν νικηφόρα σερί στις έδρες των Μαλάτιασπορ και Σίβασπορ αντίστοιχα. Αντίδραση μετά την πρώτη ήττα με τον Εμρέ στον πάγκο θα ψάξει η Μπασακσεχίρ απέναντι στην Γκιόζτεπε, ενώ ανταγωνιστικό παιχνίδι περιμένουμε στο Άδανα Ντεμιρσπόρ – Καραγκιουμρούκ.

Ευκαιρία για νίκη στην ΑΕΛ

Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα, ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στην Κύπρο. Στις 17:00, είναι προγραμματισμένο το πολύ σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Πάφο και Απόλλων Λεμεσού, ενώ δυο ώρες αργότερα, η ΑΕ Λεμεσού έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να μειώσει τη διαφορά από την εξάδα, υποδεχόμενη τον ουραγό Εθνικό Άχνας.

Σε φουλ ρυθμούς

Σήμερα η έναρξη της 28ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ. Την αυλαία ανοίγει το Νότιγχαμ Φόρεστ-Ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο τις θέσεις των πλεί-οφ (14:30). Λίγο αργότερα, Στόουκ-Φούλαμ, με το ματς να θεωρείται το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας (17:00).

Μάχες για την κορυφή και την επιβίωση

Σήμερα διεξάγεται η 29η αγωνιστική της Α΄ Αγγλίας. Ξεχωρίζει το Σάντερλαντ-Πόρτσμουθ ως το δυνατό ματς της αγωνιστικής, με τους γηπεδούχους να μην θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος από την κορυφή (17:00). Την ίδια ώρα Γουίγκαν-Τζίλιγχαμ, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μέχρι και στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ντανφέρμλιν-Ινβερνές

Εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Οι γηπεδούχοι έχουν ψυχολογία μετά την επιστροφή τους στις νίκες και θέλουν να βάλουν δύσκολα στους ντεφορμαρισμένους φιλοξενούμενους (17:00).

Τα “16” εισιτήρια

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία μέρα της φάσης των “32” του κυπέλλου Σκωτίας. Την αυλαία ανοίγει το Όκονλεκ Τάλμποτ-Χαρτς, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια εύκολη κλήρωση (14:30). Λίγο αργότερα Λίβινγκστον-Ρος Κάουντι, με το ματς να θεωρείται το μεγαλύτερο ντέρμπι μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πολύ καλά από την Πρέμιερσιπ (17:00).

Φουλ δράση στο Μεξικό

Τέσσερις αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες απόψε για την τρίτη αγωνιστική στο Μεξικό. Στην πρώτη χρονικά (01:00), η Γουαδαλαχάρα υποδέχεται την Κερετάρο, η οποία παραμένει χωρίς διπλό εδώ και 30 εκτός έδρας παιχνίδια. Έχοντας κάνει το 2×2 μέχρι τώρα, η Πουέμπλα δοκιμάζεται στην έδρα της Λεόν (03:00), ενώ στις 05:00, η Κλαμπ Αμέρικα φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Άτλας. Έξι λεπτά αργότερα, είναι προγραμματισμένο το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Μοντερέι και Κρουζ Αζούλ.

Δείτε όλα τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα