Κουπόνι Κυριακής (10/10): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν και στο κουπονι οπαπ της Κυριακής (09/10). Σήμερα έχει ρεπό η ευρωπαϊκή ζώνη, αλλά διεξάγεται ο τελικός του UEFA Nations League στο Μιλάνο. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανία – Γαλλία

Στο “Τζιουζέπε Μεάτσα” του Μιλάνο, Ισπανία και Γαλλία διεκδικούν το δεύτερο τρόπαιο Nations League και πρώτο για τη δική τους ιστορία. Αμφότερες έκαναν μίνι εκπλήξεις στους ημιτελικούς και πηγαίνουν με αναπτερωμένο ηθικό στον τελικό.

Ιταλία – Βέλγιο

Αδιάφορο παιχνίδι με τις δύο απογοητευμένες των ημιτελικών. Αμφότερες οι ομάδες έχουν πνεύμα νικητή, θέλουν να διεκδικούν τίτλους. Αναμένουμε ένα ελεύθερο παιχνίδι, χωρίς πίεση και λιγότερη τακτική. Οι αλλαγές των προπονητών ενδέχεται να φέρουν κενά στις συνοχή των δύο ομάδων.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Προς την τελική ευθεία οι Λατίνοι

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότιο Αμερική. Η πρωτοπόρος με 9/9 νίκες Βραζιλία ταξιδεύει στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας, ενώ η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα φιλοξενεί την Ουρουγουάη σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι. Στα άλλα παιχνίδια, το ανεβασμένο Περού ταξιδεύει στη Λα Πας για να αντιμετωπίσει την αδύναμη Βολιβία, αναλόγης δυναμικής είναι και το Βενεζουέλα – Εκουαδόρ με τους φιλοξενούμενους ως μεγαλύτερο φαβορί. Τέλος, τελευταίο χαρτί παίζει η Χιλή να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης υποδεχόμενη την Παραγουάη.

Ντέρμπι στα προάστια της Μαδρίτης

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Φουενλαμπράδα υποδέχεται τη Λεγανές, στο ντέρμπι των νοτίων προαστίων της Μαδρίτης. Επίσης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ υποδέχεται την Πονφεραδίνα και η Καρταχένα την Ιμπίθα. Η Τενερίφε φιλοξενεί την Αμορεμπιέτα και η Αλκορκόν παίζει με τη Μπούργος.

Συνεχίζεται η δράση στην Αφρική

Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζει σήμερα η τέταρτη αγωνιστική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της Αφρικής. Στις 16:00 είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια Κεντρική Αφρική – Νιγηρία, Κένυα – Μάλι, Ουγκάντα – Ρουάντα και Μπενίν – Τανζανία, ενώ στις 19:00 ανοίγουν σέντρα τα Ζάμπια – Ισημερινή Γουινέα, Πράσινο Ακρωτήριο – Λιβερία και Μαδαγασκάρη – ΛΔ Κονγκό. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 22:00, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μαυριτανία και Τυνησία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ντέρμπι παραμονής στη Σάντος

Με δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 25η αγωνιστική στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Στις 17:00, η Ιντερνασιονάλ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενη την ουραγό Σαπεκοένσε, που όπως όλα δείχνουν θα πει “αντίο” στην κατηγορία. Πέντε ώρες αργότερα, η Σάντος φιλοξενεί τη Γκρέμιο, σε ένα ντέρμπι… παραμονής, σε μια από τις χειρότερες σεζόν και από τις δυο πλευρές.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-10/10