Κουπόνι Δευτέρας (27/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Μετά από ένα πλήρες Σαββατοκύριακο, το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (27/09) παραδοσιακά κινείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ωστόσο υπάρχουν παιχνίδι με στοιχηματικό ενδιαφέρον, σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία & Πορτογαλία, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με Παράσχο ο Ατρόμητος

Με τρία ματς ολοκληρώνεται απόψε η δράση της αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ατρόμητος μπαίνει στην εποχή του Γιώργου Παράσχου, ο έμπειρος κόουτς ξεκινά με ιδιαίτερα απαιτητικό εντός έδρας ματς κόντρα στον Άρη. Στα άλλα ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον ΟΦΗ και ο Απόλλων Σμύρνης (ντεμπούτο Φέστα) υποδέχεται τον Ιωνικό.

Δύσκολη έξοδος για την Μπράιτον

Με τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον ολοκληρώνεται η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να ρισκάρουν, έχουν μόλις μια νίκη φέτος. Εξαιρετική η Μπράιτον, έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγωνιστικές, βρίσκεται δίκαια ψηλά στη βαθμολογία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ταξίδι στη Βενετία για “γκρανάτα”

Την άκρως ποιοτική, αλλά με σημαντικές απουσίες, Τορίνο φιλοξενεί στο “Pierluigi Penzo” η Βενέτσια, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Serie A.

Με στόχο το πρώτο τρίποντο

Ολοκληρώνεται σήμερα η τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Στις 19:00, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Μια ώρα αργότερα, ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει για τους πρώτους του βαθμούς στη σεζόν, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ.

Δυνατό ματς στο “Ντο Μπέσα”

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική στην Πορτογαλία απόψε. Στις 21:00, η Πάσος Φερέιρα υποδέχεται την ουραγό Μπελενένσες, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον στις 23:15 έχει ο αγώνας ανάμεσα στη δυνατή εντός Μποαβίστα και την αήττητη μακριά από το γήπεδό της Εστορίλ!

Για την κορυφή η “Τράμπζον”

Με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στην κορυφή της Super Lig απόψε η Τραμπζονσπόρ, υποδέχεται την κυνική στα τελευταία παιχνίδια Αλάνιασπορ, ενώ την ίδια ώρα η Κόνιασπορ δοκιμάζεται στην Πόλη απέναντι στην Κασίμπασα.

Να δείξει χαρακτήρα

Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται στη Ρωσία, οι οποίες ολοκληρώνουν την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στην πρώτη χρονικά (17:00), η Άρσεναλ Τούλα δοκιμάζεται στην έδρα της Ουράλ, η οποία παραμένει χωρίς νίκη. Δυο ώρες αργότερα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας παίζει κόντρα στη νεοφώτιστη Νίζνι Νόβγκοροντ, κόντρα στην οποία καλείται να δείξει χαρακτήρα και να φύγει με το διπλό.

Με σύμμαχο την παράδοση

Η 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δανίας ολοκληρώνεται απόψε, με την Άαρχους να υποδέχεται τη Σοντερίσκε (20:00). Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι αήττητοι στα έντεκα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην αντίπαλό τους, έχοντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Για την πρώτη θέση

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 21η αγωνιστική στην Α Σουηδίας. Στις 20:00, η ΑΪΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Ντέγκερφορς, όπου και θέλει να πάρει το διπλό, έτσι ώστε να βρεθεί και πάλι στην κορυφή, μαζί με τη Τζουργκάρντεν. Την ίδια ώρα, διεξάγονται και οι αναμετρήσεις Χάλμσταντ – Σίριους και Γκέτεμποργκ – Κάλμαρ.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-27/09