Κουπόνι Τρίτης (27/07): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες το κουπονι οπαπ της Τρίτης (27/07). Την τιμητική τους έχουν αγώνες για τα προκριματικά για το Champions League, αλλά και του Conference League στο σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη bwin
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φλόρα Ταλίν – Λέγκια Βαρσοβίας

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 2-1 απέκτησε η Λέγκια Βαρσοβίας, που θέλει να “κλειδώσει” το εισιτήριο για την επόμενη φάση, κόντρα στη Φλόρα Ταλίν που θα παίξει τα ρέστα της εντός έδρας.

Ζαλγκίρις – Φερεντσβάρος

Σε μια δίκαιη νίκη με 2-0 έφτασε στο πρώτο ματς η Φερεντσβάρος, που επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στη Ζαλγκίρις και θέλει να “κλειδώσει” σήμερα την πρόκριση.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Χιμπέρνιανς – Φολγκόρε

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Φολγκόρε η Χιμπέρνιανς, που μόνο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει εκτός συνέχειας από το Κόνφερενς Λιγκ.

Ιντερ Ντε Εσκάλντες – Τέουτα Ντούρες

Με μια σπουδαία νίκη με 2-0 έφυγε την περασμένη εβδομάδα από την Αλβανία η Ίντερ ντε Εσκάλντες, έπιασε απροετοίμαστη την Τέουτα Ντούρες, που θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα την ανατροπή εκτός έδρας.

Μπουντούσνοστ – Τόρσαβν

Διαδικαστικού χαρακτήρα η αναμέτρηση στην Ποντγκόριτσα, από τη στιγμή που η Τόρσαβν επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, στη Νησιά Φερόε, την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η Μπουντούσνοστ θέλει να πει “αντίο” στην Ευρώπη με κάτι θετικό.

Με την παράδοση Χέλσινγκφορς και Γιόνσεπινγκ

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Σουηδίας. Στις 20:00, η Γιόνσεπινγκ δοκιμάζεται στην έδρα της Έστερ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει φτιάξει, κόντρα σε μια ομάδα της οποίας επικράτησε στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους. Την ίδια ώρα, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται τη Φάλκενμπεργκ, κόντρα στην οποία είναι αήττητη για δώδεκα σερί παιχνίδια (5-7-0).

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με τη δεύτερη ομάδα η Μπόκα Τζούνιορς

3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, η Μπόκα θα παραταχθεί με νέους παίκτες για δεύτερο σερί ματς και υποδέχεται τη Σαν Λορέντζο, ενώ η Κολόν αναζητά αντίδραση στην έδρα της Ουρακάν. Τη Ρασίνγκ υποδέχεται η Αλντοσιβί.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ.
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 27 07 2021