Κουπόνι Πέμπτης (17/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Και σήμερα, Πέμπτη (17/06) στο κουπονι οπαπ πρωταγωνιστούν οι αναμετρήσεις του Euro 2020! Συνεχίζεται η 2η αγωνιστική των ομίλων, ενώ τα ξημερώματα έχουμε ξανά δράση και στο Copa America. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουκρανία – Βόρεια Μακεδονία

Οι δύο ηττημένες ομάδες της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου κοντράρονται σήμερα στο Βουκουρέστι. Οι Ουκρανοί μοιάζουν να είναι η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, άφησαν καλές εντυπώσεις στην πρεμιέρα κόντρα στην Ολλανδία.

Δανία – Βέλγιο

Η Δανία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο πανίσχυρο Βέλγιο, αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι και θα παίξουν και για τον Έρικσεν. Το Βέλγιο έδειξε το τι μπορεί να κάνει επιθετικά, αμυντικά δεν απειλήθηκε, αλλά τώρα θα βρει απέναντί του μια ομάδα αποφασισμένη και το έργο του δε θα είναι καθόλου εύκολο.

Ολλανδία – Αυστρία 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, έχουν ανεβασμένο ηθικό. Αναμενόμενα φαβορί η Ολλανδία, παίζει εντός έδρας, βγάζει ενέργεια στην επίθεση, παίζει κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Οι Αυστριακοί πάντως ταξίδεψαν αποφασισμένοι στο Άμστερνταμ, θα βρουν τις στιγμές τους στο ματς και μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην άμυνα των Ολλανδών που δέχθηκαν δύο γκολ απ’ την Ουκρανία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Κολομβία – Βενεζουέλα

Η Κολομβία αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα στη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οι “Καφετέρος” ξεκίνησαν με νίκη τη διοργάνωση και θέλουν να κάνουν το απόλυτο απέναντι στη Βενεζουέλα, που μαστίζεται από κρούσματα κορωνοϊού και αρκετές απουσίες, όπως και στην πρεμιέρα, όπου ηττήθηκε από τη Βραζιλία.

Βραζιλία – Περού

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει το Περού στη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, του Κόπα Αμέρικα που διεξάγεται στα γήπεδα της Βραζιλίας. Η “Σελεσάο” έχει το πλεονέκτημα έδρας και έχει ισχυρό προβάδισμα για τη δεύτερη νίκη στη διοργάνωση. Επίσης, είναι αρκετά σοβαρή αγωνιστικά και δεν έχει δεχτεί γκολ σε πέντε ματς. Είναι η πρώτη αναμέτρηση στο Κόπα Αμέρικα για το Περού.

Τελικός πράξη πρώτη

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Απερτούρα στην Κολομβία. Συγκεκριμένα, η Ντεπόρτες Τολίμα υποδέχεται τη Μιγιονάριος στον πρώτο τελικό μεταξύ τους. Ακολουθεί ρεβάνς την προσεχή Κυριακή στην έδρα της Μιγιονάριος. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και δεν υπάρχει παράταση. Παιζουν κατευθείαν πέναλτι.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ξεχωρίζει το ντέρμπι στη Ρίγα

Εμβόλιμη δράση στο πρωτάθλημα της Λετονίας, με την διεξαγωγή και των τεσσάρων αγώνων της 17ης αγωνιστικής. Ξεχωρίζει φυσικά το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ρίγας Σκόλα και Ρίγα ΦΚ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται την κορυφή. Με νέο τεχνικό τον Πρέμισλαβ Λάγκοζνι, η Σπάρτακς υποδέχεται τη Νόα Γιούρμαλα. Τον πρώτο λόγο έχουν οι Ντάουγκαβπιλς και Βαλμιέρα, στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Βέντσπιλς και Μέτα-Λου. Ρεπό για τη Λιεπάγια.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-17-06