Κουπόνι Κυριακής (06/06): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Ξεχωρίζουν οι φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων στο κουπονι οπαπ της Κυριακής (06/06). Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και εκείνη της Νορβηγίας με την Ελλάδα, αλλά και πολλών άλλων χωρών που θα πάρουν μέρος στο Euro. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νορβηγία – Ελλάδα

Νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει η Ελλάδα, μετά το εκτός έδρας 1-1 με το Βέλγιο πριν από μερικές ημέρες. Έκανε καλή εμφάνιση με τους Βέλγους, θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και σήμερα. Δεν προκρίθηκαν στο Euro οι Νορβηγοί.

Αγγλία – Ρουμανία

Φιλική αναμέτρηση στο “Ρίβερσαϊντ” της πόλης Μίντλεσμπρο, η οποία είναι η πρόβα τζενεράλε για την Αγγλία ενόψει της συμμετοχής της στο Euro που ξεκινά τις επόμενες ημέρες. Η Ρουμανία βλέπει την αναμέτρηση ως μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα ο τεχνικός της ομάδας και θα πραγματοποιήσει αλλαγές, με φόντο τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου το Σεπτέμβρη.

Βέλγιο – Κροατία

Φιλική αναμέτρηση στην Ποντγκόριτσα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα πραγματοποιήσουν αλλαγές και θα δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες αλλά με το βλέμμα στα επίσημα παιχνίδια του Euro την ερχόμενη εβδομάδα. Αμφότερες δεν είχαν την εικόνα που θα ήθελαν στα προηγούμενα φιλικά που έδωσαν και θέλουν να δείξουν πράγματα στο σημερινό, που αποτελεί μια δυνατή κόντρα και για τις δύο.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αυστρία – Σλοβακία

Και οι δύο ομάδες θα πραγματοποιήσουν πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του Euro 2020 στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου. Η Σλοβακία παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις με απολογισμό 1-2-0.

Λουξεμβούργο – Σκωτία

Η Σκωτία ολοκληρώνει σήμερα τη μίνι προετοιμασία της για τα τελικά του Euro 2020 με φιλική αναμέτρηση κόντρα στο Λουξεμβούργο. Παραμένει αήττητη στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους μάχες μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Ολλανδία – Γεωργία

Η Ολλανδία ετοιμάζεται για την τελική φάση του Euro 2021, έδειξε τις δυνατότητες της στην επίθεση στο φιλικό με τη Σκωτία, αλλά στα μετόπισθεν δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Η Γεωργία είναι το αουτσάιντερ, διαθέτει πάντως αξιόλογους επιθετικούς και θα πάει να κάνει το παιχνίδι της στο Ενσκέντε.

Τα βλέμματα στην Λιουμπλιάνα

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται ο τελικός του Euro U21 2021 ανάμεσα σε Γερμανία και Πορτογαλία, ο οποίος διεξάγεται στο “Stožice” της Λιουμπλιάνας.

Λεγανές – Βαγιεκάνο

Με την πλάτη στον τοίχο η Λεγανές, το 3-0 δεν της αφήνει πολλά περιθώρια, πρέπει να βγει μπροστά και να ψάξει γρήγορα το γκολ. Η Βαγιεκάνο, από την άλλη, δεν έχει λόγο να παίξει ανοικτά και θα προσπαθήσει να καταστρέψει το παιχνίδι των γηπεδούχων.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Με ανεβασμένη ψυχολογία η Λα Σερένα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χιλής. Η Ουνιόν Εσπανιόλα υποδέχεται την Αντοφαγκάστα, ενώ η Κόλο Κόλο αντιμετωπίζει την ανεβασμένη Λα Σερένα. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Ο’ Χίγκινς στην έδρα της νεοφερμένης Μελιπίλα.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 06 06 2021