Κουπόνι Παρασκευής (07/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αρκετά… ζουμερό είναι το κουπονι οπαπ της Παρασκευής (07/05), με τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης να ξεκινούν τις νέες αγωνιστικές τους. Σημαντικά ματς θα δοθούν στη γαλλική Λιγκ 1, στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Λα Λίγκα, μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδραίωση στην τετράδα για τη Λέστερ

Με το παιχνίδι Λέστερ – Νιουκάστλ ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ θέλει επιστροφή στις νίκες, είναι το τελευταίο βατό ματς της σεζόν, ακολουθούν μόνο ντέρμπι, θέλει νίκη για να εδραιωθεί στην τετράδα. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή η Νιουκάστλ.

Λανς – Λιλ

Η Λανς πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά για τις δυνατότητές της και διεκδικεί με αξιώσεις το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η Λιλ ξέρει πως αν περάσει σήμερα απ’ το “Μπολάρ” θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο και δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη

«Ανοιχτό» ματς στο Σαν Σεμπαστιάν

Με τον αγώνα Σοσιεδάδ – Έλτσε ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Α’ Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι αναζητούν επιστροφή στις νίκες μετά το «στραπάτσο» κόντρα στην Ουέσκα, είναι φαβορί. Η Έλτσε «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη για την παραμονή.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ντεμπούτο Βαϊνζίερλ στην Άουγκσμπουργκ

Με τον Μάρκους Βαϊνζίερλ στον πάγκο ταξιδεύει η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Στουτγκάρδης, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Σπάρτα Ρότερνταμ – Φίτεσε

Σε άνοδο η Σπάρτα Ρότερνταμ, πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, έχει γίνει αποτελεσματική στην έδρα της και πιστεύει στην οκτάδα. Από την άλλη, η Φίτεσε επανήλθε στις νίκες, έχει σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα της και διατηρεί καλή παράδοση με τη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Τενερίφη – Αλμερία

Η Τενερίφη ψάξει ουσιαστικά ακόμη ένα “τρίποντο” για να εξασφαλίσει την παραμονή της, τη στιγμή η Αλμερία αγνοεί τη νίκη πέντε αγωνιστικές και αναζητά κάποιους ακόμη βαθμούς για να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Σφραγίζει την άνοδο η Ντε Γκράαφτσαπ

Πλήρης δράση σήμερα Παρασκευή (07/05) στη Β’ Ολλανδίας με τη διεξαγωγή της 37ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Καμπούρ φιλοξενείται στην έδρα της Ντόρντρεχτ, η Ντε Γκράαφτσαπ με νίκη κόντρα στη Γιονγκ Αϊντχόφεν θα εξασφαλίσει την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς υποδέχεται τη Ναϊμέγκεν, η Αλμέρε Σίτι την δοκιμάζεται στην έδρα της Γιονγκ Ουτρέχτης και η Μπρέντα φιλοξενεί τη Μάαστριχτ.

Μονόδρομος η νίκη για Χόλσταϊν Κίελ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην απευθείας άνοδο θα παραταχθεί η Χόλσταϊν Κίελ κόντρα στη Σαν Πάουλι. Την ίδια ώρα Αννόβερο και Ντάρμσταντ διασταυρώνουν ξίφη στην έδρα της πρώτης για την 32η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα.

Καθοριστικές μάχες σε κάθε μέτωπο

Δέκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της Σέριε Β. Η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την ήδη πρωταθλήτρια Έμπολι, ενώ η Μόντζα ταξιδεύει στην έδρα της Κοζέντσα που παλεύει για παραμονή. Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο Βίρτους Εντέλα – Κιέβο, την ώρα που η ανεβασμένη Άσκολι υποδέχεται την Τσιταντέλα.

Φορμαρισμένη η Γκενκ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Jupiler League του Βελγίου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Γκενκ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν διαφορά οκτώ πόντων από τη Γκενκ, όμως οι γηπεδούχοι είναι σε τρομερή φόρμα και συνεχίζουν δυναμικά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Φαβορί η Νέα Σαλαμίνα

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Νέα Σαλαμίνα θέλει να επανέλθει στις νίκες αντιμετοπίζοντας τον Ερμή Αραδίππου. Επίσης, η Δόξα Κατωκοπιάς που είναι σχετικά άνετη, φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας που θέλει επίσης να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Μάχες για την παραμονή

Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας, με την Μποαβίστα να δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή στην κατηγορία κόντρα στην Τοντέλα, ενώ η Σάντα Κλάρα αγωνίζεται στην έδρα της Φαμαλικάο, που θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Δυνατό τεστ για Ζαγκλέμπιε

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πολωνίας, η Γκόρνικ Ζάμπρζε θέλει να βάλει τέλος στον αγωνιστικό της κατήφορο κόντρα στη Γιαγκελόνια, ενώ η Ζαγκλέμπιε συνεχίζει τη μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου κόντρα στην Πογκόν που διεκδικεί τη 2η θέση.

Προβληματίζει η Χόνκα

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για τη Veikkausliiga της Φινλανδίας. Η Σεϊναγιόεν φιλοξενεί τη Χέλσινγκφορς, με καλή παράδοση για τους γηπεδούχους στα μεταξύ τους. Αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενη Χέλσινγκφορς, έχει προβάδισμα στο σημερινό ματς. Επίσης, η Κότκα υποδέχεται τη Χόνκα, η οποία έχει ηττηθεί στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα.

“Πατάει” καλύτερα η Άαλμποργκ

Η έβδομη αγωνιστική στα πλέι άουτ της Δανίας ανοίγει απόψε αυλαία, με την Οντένσε να υποδέχεται την Άαλμποργκ (20:00). Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό τους, παρότι μακριά από την έδρα τους δεν πείθουν ιδιαίτερα, οπότε και έχουν ελαφρύ προβάδισμα επικράτησης.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Το ενδιαφέρον στο Σότσι

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 29ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Στις 18:00, η αδιάφορη βαθμολογικά Ακμάτ Γκρόζνι υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Ταμπόφ, η οποία στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σότσι φιλοξενεί τη Ρότορ Βόλγκογκραντ (20:00), με τους γηπεδούχους να διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους αποφυγεί του απευθείας υποβιβασμού.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 07 05 2021