Κουπόνι Πέμπτης (06/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Πολύ ενδιαφέρον το κουπονι οπαπ της Πέμπτης (06/05), με τις ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League να κλέβουν την παράσταση! Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρσεναλ – Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη στον πρώτο ημιτελικό, όμως η Άρσεναλ βρήκε το εκτός έδρας γκολ που ήθελε και απόψε προβάλλει ως φαβορί για την πρόκριση. Παίζει εντός έδρας, έχει περισσότερη εμπειρία απ’ τη Βιγιαρεάλ σε τέτοιου είδους παιχνίδια, θα δώσει μάχη για τους κόπους μιας χρονιάς.

Ρόμα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ως τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί η αποψινή ρεβάνς του “Olimpico”, μετά την εμφατική νίκη με 6-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Ρόμα την προηγούμενη βδομάδα στην Αγγλία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

“Καίγεται” για νίκη η Χέρτα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, θα παραταχθεί η Χέρτα με αντίπαλο την Φράιμπουργκ στην εξ αναβολής 30η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Λισαβόνας

Με τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 31η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Πόρτο να κλέβει τις εντυπώσεις. Συνεχίζει τη μάχη για την παραμονή η Φαρένσε, που υποδέχεται την Γκιμαράες, ενώ η Μπελενένσες φιλοξενεί την Πορτιμονένσε. Στην έδρα της Μορεϊρένσε δοκιμάζεται η ουραγός Νασιονάλ Μαδέιρα.

Ευκαιρία για το Παραλίμνι

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α’ κατηγορίας Κύπρου. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ υποβιβασμού, το Παραλίμνι φιλοξενεί την Καρμιώτισσα και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη. Οι φιλοξενούμενοι περιμένουν την τυπική επιβεβαίωση του υποβιβασμού στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

“Ζόρια” για Κλουζ και Στεάουα

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο του της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Liga I της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα, για τα πλέι οφ πρωταθλητή, η Ακαντέμικα Κλιντσένι μετά τη νίκη επί της Κραϊόβα υποδέχεται την πρωτοπόρο Κλουζ και η Στεάουα Βουκουρεστίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την επικίνδυνη Μποτοσάνι. Για τα πλέι οφ υποβιβασμού, η Άρτζες παίζει με τη Βολουντάρι.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Τρίτη “στροφή” στο Σουδαμερικάνα

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Σουδαμερικάνα. Η Άρσεναλ Σαραντί υποδέχεται τη Χόρχε Βίλστερμαν και η Λιμπερτάδ την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Επίσης, η Κορίνθιανς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σπορτ Ουανκάγιο και η Λανούς πάει στην Κολομβία να παίξει με την Εκιδάδ. Ακόμη, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Πενιαρόλ με τη Ρίβερ Πλέιτ από την Παραγουάη.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

aktinografia-06/05