Κουπόνι Κυριακής (02/05): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Κυριακή του Πάσχα είναι σήμερα (02/05) με το κουπονι οπαπ  να είναι γεμάτο! Μπορεί η δράση στην Ελλάδα να βρίσκεται σε παύση, όμως μπάλα παίζεται σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι στο Ολντ Τράφορντ

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, λίγο αργότερα η Τότεναμ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θέλει επιστροφή στις νίκες.

Νίκη ή… χάνεται η Μπαρτσελόνα

Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α’ Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα είδε τις Ατλέτικο Μαδρίτη και Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζουν, σήμερα οφείλει να περάσει νικηφόρα απ’ την έδρα της Βαλένθια αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι του τίτλου. Κρίσιμα τα υπόλοιπα ματς για τη διεκδίκηση των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Δύσκολη έξοδος για Γιουβέντους

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα, ενώ η Γιουβέντους ταξιδεύει στην έδρα της Ουντινέζε. Σασουόλο και Αταλάντα αναμένεται να σκορπίσουν θέαμα στο “MAPEI”, ενώ η Ρόμα των πολλών απουσιών δοκιμάζεται στην έδρα της Σαμπντόρια.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ονειρεύεται τον τίτλο η Μονακό

Με επτά παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (02/05) η 35η αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της Μονακό με τη Λυών, με τις δύο ομάδες να έχουν σούπερ κίνητρο για τη νίκη. Στα άλλα ματς, η Ρεν δοκιμάζεται στην έδρα της Μπορντό, η Λοριάν υποδέχεται την Ανζέ, η Μετς φιλοξενείται από τη Ντιζόν, η Μπρεστ φιλοξενεί τη Ναντ, η Νιμ τη Ρεμς και η Μονπελιέ τη Σεντ Ετιέν.

Έναν πόντο μακριά απ’ τον τίτλο ο Άγιαξ

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η 31η αγωνιστική στην Α’ Ολλανδίας. Ο Άγιαξ χρειάζεται έναν πόντο στο εντός έδρας παιχνίδι με την Έμεν για να στεφθεί μαθηματικά πρωταθλητής. Η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Χέρενφεν, η Φέγενορντ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Ντεν Χάαγκ και η Γκρόνινγκεν φιλοξενεί τη Σπάρτα Ρότερνταμ.

“Τελικός” για Σιόν

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα για το πρωτάθλημα Ελβετίας, η Λουγκάνο αναζητά αντίδραση κόντρα στη Ζυρίχη, ενώ η Σιόν υποδέχεται τη Λωζάνη σε ένα παιχνίδι “must win”. Στην έδρα της Σερβέτ δοκιμάζεται η πρωταθλητρια Γιουνγκ Μπόις.

Επικίνδυνη έξοδος για Γαλατασαράι

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 39η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, η ουραγός Ντενιζλίσπορ ετοιμάζεται να… αποχαιρετήσει την κατηγορία, ενώ η Γαλατασαράι έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλίγκι, που “καίγεται” για βαθμούς. Την Γκεζτέπε υποδέχεται η Αντάλιασπορ, ενώ η Κόνιασπορ φιλοξενεί την Καραγκουμρούκ.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ρακόβ – Άρκα Γκντίνια

Τελικός του Κυπέλλου Πολωνίας η εξαιρετική Ρακόβ αναζητά σήμερα τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της και αντιμετωπίζει την Άρκα Γκντίνια που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Πολωνίας.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)

Κουπόνι 02 Μαΐου 2021