Κουπόνι Τετάρτης (06/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Αρκετές αναμετρήσεις που τραβούν τα βλέμματα περιλαμβάνει το κουπόνι οπαπ και για σήμερα Τετάρτη (06/01). Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη, ενώ δράση υπάρχει και στην ελληνική Super League. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναζητά αντίδραση η ΑΕΚ

Με τέσσερα ματς ξεκινά η 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, η ΑΕΚ αναζητά αντίδραση εντός έδρας κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ ο ελλιπής Παναθηναϊκός πηγαίνει στην έδρα του φορμαρισμένου Απόλλωνα Σμύρνης. Ντέρμπι παραμονής στη Λάρισα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ντεμπούτο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν

Επιστρέφει στη δράση η Α’ Γαλλίας, με φουλ πρόγραμμα σήμερα 10 αγώνων. Ξεχωρίζει το ματς Σεντ Ετιέν – Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο λόγω ονομάτων, όσο και διότι θα συνδυαστεί με το ντεμπούτο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο των Παριζιάνων. Η πρωτοπόρος Λυών υποδέχεται τη Λανς, η επίσης πρώτη Λιλ φιλοξενεί την Ανζέ, ενώ η Μαρσέιγ θα παίξει εντός έδρας με τη Μονπελιέ.

Τα βλέμματα στο “San Siro”

Γεμάτο δράση είναι το σημερινό πρόγραμμα της Σέριε Α, στην οποία διεξάγονται δέκα αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής. Η Λάτσιο υποδέχεται την Φιορεντίνα, ενώ η Ρόμα ταξιδεύει στον Κρότωνα. Τον πρώτο λόγο για νίκη έχει η Νάπολι κόντρα στην Σπέτσια, στην έδρα της Σαμπντόρια φιλοξενείται η Ίντερ. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο “San Siro”, εκεί που Μίλαν και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ευκαιρία για αλλαγές 

Συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (06/01) ο 4ος γύρος του Κυπέλλου Ισπανίας. Στα πιο σημαντικά ματς της ημέρας, η Καστεγιόν υποδέχεται την Τενερίφη, η Μαγιόρκα δοκιμάζεται στην έδρα της Φουενλαμπράδα και η Μάλαγα την Οβιέδο.

Μάχη στην ουρά

Οι Βίρτσμπουργκερ Κίκερς και Σαν Πάουλι δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στην 3. Λίγκα, σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εξ αναβολής 12η αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα.

Επιστρέφει στην κορυφή η Μπεσίκτας

Με έξι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 17η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, με την Καϊσέρισπορ να αντιμετωπίζει εκτός την Ντενιζλίσπορ, σε μια μάχη παραμονής. Ασταμήτη η Μπεσίκτας αναζητά την επιστροφή στην κορυφή, τη στιγμή που η Μπασακσεχίρ υποδέχεται την Ερζουρούμσπορ σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Την Γκεζτέπε υποδέχεται η ανεβασμένη Τραμπζονσπόρ, ενώ η Αντάλιασπορ φιλοξενεί τη σκληροτράχηλη Χατάισπορ.

Μειώνει τη διαφορά από την κορυφή

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Έουπεν υποδέχεται τη Γκενκ (21:45). Η προϊστορία είναι σύμμαχος των φιλοξενούμενων, που σε περίπτωση που πάρουν το διπλό απόψε θα μειώσουν στο ένα βαθμό τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ.

Ντέρμπι σε “ΓΣΠ” και “Τσίρειο”

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Αντίδραση αναζητά η Ανόρθωση, η οποία υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι των ομάδων που βρίσκονται στην πάνω ζώνη της βαθμολογίας, με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα να φιλοξενεί την τρίτη Ομόνοια και τη δεύτερη ΑΕ Λεμεσού να παίζει εντός έδρας με την πέμπτη ΑΕΚ Λάρνακας.

Ξεχωρίζει το “Φλα” – “Φλου”

Έξι αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Από αυτές ξεχωρίζει το ντέρμπι στο Ρίο ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε (02:30). Με αρκετά κρούσματα covid-19 ταξίδεψε η Φορταλέζα για την αναμέτρηση στην έδρα της Σπορτ Ρεσίφε. Βαθμολογική ανάσα αναζητούν στο μεταξύ τους, Κοριτίμπα και Γκοϊάς, που παραμένουν εντός επικίνδυνης ζώνης.

Φαβορί η Μπόκα

Στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κόπα Λιμπερταδόρες, Μπόκα Τζούνιορς και Σάντος τίθενται αντιμέτωπες στο “Μπομπονέρα” (00:15). Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι Αργεντίνοι, όμως η Σάντος έχει ρίξει όλο το βάρος της στη διοργάνωση αυτή και δεν θα χαριστεί. Την ερχόμενη εβδομάδα η μεταξύ τους ρεβάνς, στη Βραζιλία.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Αργεντίνικος εμφύλιος

Ανοίγει απόψε η αυλαία των ημιτελικών του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τον αργεντίνικο εμφύλιο, ανάμεσα σε Βελέζ Σάρσφιλντ και Λανούς (02:30). Αμφότερες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, ενόψει και της ρεβάνς που ακολουθεί στην έδρα της Λανούς, την ερχόμενη εβδομάδα.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)