Κουπόνι Σαββάτου (02/01): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Επιστρέφει για τα καλά η δράση στο κουπόνι οπαπ σήμερα Σάββατο (02/01). Η Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζει να παίζει μπάλα. Όμως, προστίθενται κι άλλα πρωταθλήματα, όπως η Bundesliga. Έτσι, αυξάνονται και οι στοιχηματικές επιλογές για τους παίκτες. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στις νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ξέρεις τι παίζεις, ξέρουμε τι θέλεις. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό πίεση η Τότεναμ

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Λιντς, η ανεβασμένη Άρσεναλ πηγαίνει στην έδρα της ντεφορμέ Γουέστ Μπρομ, ενώ η Γουλβς θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στην Μπράιτον. Στο άλλο ματς, η Κρίσταλ Πάλας φιλοξενεί την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με μισή ομάδα η Μπέτις

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Α’ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στη Θέλτα, ενώ η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Λεβάντε. Με πολλά προβλήματα η Μπέτις, θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης κόντρα στη Σεβίλλη.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ντεμπούτο Γκρος στη Σάλκε

Με επτά αναμετρήσεις επιστρέφει στη δράση η Μπουντεσλίγκα για το 2021. Η Λεβερκούζεν ταξιδεύει στην έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την ανεβασμένη Φράιμπουργκ. Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Σάλκε θα πραγματοποιήσει ο Κρίστιαν Γκρος στην έδρα της Χέρτα.

Δύσκολη έξοδος για Ντάρμσταντ

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 2. Μπουντεσλίγκα για το 2021. Η Μπόχουμ υποδέχεται την Ντάρμσταντ, ενώ η ουραγός Βίρτσμπουργκερ Κίκερς αντιμετωπίζει την Καρλσρούη. Την ίδια ώρα η Χαϊντενχάιμ φιλοξενεί τη Νυρεμβέργη.

Μένει κορυφή η Γαλατασαράι

Με έξι αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Τουρκίας, με την εντυπωσιακή Γκαζιαντέπ να αντιμετωπίζει εκτός την Ερζουρούμσπορ. Ξεχωρίζει το ντέρμπι Αλάνιασπορ – Μπασακσεχίρ, με τις δυο ομάδες να “καίγονται” για βαθμούς, ενώ η Γαλατασαράι υποδέχεται την Αντάλιασπορ, θέλοντας να διατηρηθεί στην κορυφή. Την Ντενιζλίσπορ φιλοξενεί η Σίβασπορ, ενώ η Μαλάτιασπορ δοκιμάζεται στην έδρα της Ανκαραγκουτσού. Τέλος η νεοφώτιστη Χατάισπορ φιλοξενεί την Κόνιασπορ.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα

Παιχνίδι αποδείξεων για την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ, που αναζητά το αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Σε εξαιρετική φόρμα η Μπράγκα έρχεται από συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και απειλεί το αήττητο της Σπόρτινγκ.

Εννέα ματς στο πρόγραμμα

Με εννέα αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Δύο ματς, τα Μπρέντφορντ – Μπρίστολ Σίτι και Λούτον – ΚΠΡ, αναβλήθηκαν εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, από τις υπόλοιπες συναντήσεις, οι οκτώ ξεκινούν στις 17:00, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα Στόουκ – Μπόρνμουθ στις 21:45.

Με νέο προπονητή η Καρταχένα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία στη Β’ Ισπανίας. Η Φουενλαμπράδα υποδέχεται τη Λεγανές, η Βαγιεκάνο την Αλκορκόν στη μονομαχία της Μαδρίτης, η Λογρονιές φιλοξενεί τη Μιραντές, ενώ η Καρταχένα με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο της θα υποδεχθεί τη Σαραγόσα.

Ντέρμπι ανόδου στην Αλμέρε

Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Β’ Ολλανδίας. Η Χέλμοντ υποδέχεται τη Ντόρντρεχτ και η Αλμέρε Σίτι φιλοξενεί τη Ντε Γκράαααφτσαπ.

Αναβολές ξανά στην League One

Για μία ακόμη αγωνιστική αρκετά είναι τα παιχνίδια της Α’ Αγγλίας τα οποία δεν θα διεξαχθούν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες που εμπλέκονται. Επτά ματς υπάρχουν στο πρόγραμμα της ημέρας, με την Μπέρτον να υποδέχεται την Όξφορντ υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπάινκ.

Ντέρμπι στη Γλασκώβη

Έξι παιχνίδια διεξάγονται σήμερα στην Πρέμιερσιπ της Σκωτίας. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Σέλτικ, με τους γηπεδούχους να έχουν διαφορά 16 βαθμών (με τρία ματς περισσότερα) και τους φιλοξενούμενους να μην έχουν περιθώρια ούτε για ισοπαλία αν θέλουν να επιστρέψουν στη μάχη του τίτλου.

ΑΕΛ για κορυφή, ΑΠΟΕΛ σε πίεση

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στην α’ κατηγορία Κύπρου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. Η νεοφώτιστη Καρμιώτισσα υποδέχεται την ΑΕΛ, η οποία θέλει τους τρεις βαθμούς για να περάσει έστω προσωρινά στην κορυφή. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ευκαιρία νίκης με αντίπαλο το αδύναμο Παραλίμνι, εντός έδρας. Επίσης, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας με νέο τεχνικό στον πάγκο φιλοξενεί τον Ερμή Αραδίππου. Τέλος, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Διαβάστε εδώ όλες τις αναλύσεις

Ώρα για… «σούπερ κλάσικο»

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με το σπουδαίο ντέρμπι Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ να ξεχωρίζει. Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει η Ροζάριο Σεντράλ, κόντρα στη φορμαρισμένη Ντεφένσα, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του 1ου γκρουπ.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)