Κουπόνι Τετάρτης (23/09): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Ανανεώθηκε:
ακτινογραφια κουπονι παμε στοιχημα

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (23/09) περιλαμβάνει πολλά ματς, και έχει και Champions League. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Ομόνοια φυσικά, είναι αυτός που ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε συνοπτικά τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας, τα οποία μπορείτε να βρείτε προς στοιχηματισμό στην Stoiximan και τις υπόλοιπες νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες.

Ολυμπιακός – Ομόνοια

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να πράξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ομόνοια. Είναι μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, διαθέτει περισσότερη εμπειρία και ποιότητα, σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να είναι άνετος στη ρεβάνς. Η Ομόνοια έχει ήδη εξασφαλίσει έναν μεγάλο στόχο (παρθενική παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο), θα παίξει ελεύθερα. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Γάνδη – Ντινάμο Κιέβου

Η Γάνδη συνεχίζει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Βιμ Ντε Ντέκερ, με τον οποίο στον πάγκο, έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές σε Jupiler League και προκριματικά. Νίκησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 0-1 τη Μουσκρόν στο τελευταίο. Δεν είχε εύκολο έργο ούτε η Ντινάμο Κιέβου, στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, επικράτησε με δύο γκολ στο φινάλε της Λβιβ με σκορ 3-1. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Μόλντε – Φερεντσβάρος

Η Μόλντε έχει ρίξει “λευκή πετσέτα” όσον αφορά τον τίτλο στην Eliteserien και επικεντρώνεται στην προσπάθεια να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της και δεν πείθει, τη στιγμη που η αντίπαλός της Φερεντσβάρος παίζει με αυτοπεποίθηση έχοντας αποκλείσει ήδη Σέλτικ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Προμηνύεται ανοικτό το πρώτο παιχνίδι. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Η δράση ζει όπου ζεις κι εσύ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλλων Λεμεσού – Λεχ Πόζναν

Ο Απόλλων Λεμεσού είναι σε εξαιρετική κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά, προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με αντίπαλο την Ανόρθωση, όπου νίκησε με σκορ 1-3. Η Λεχ Πόζναν δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν, έχει παρουσιάσει μέτρια εικόνα στο πρωτάθλημα. Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής εντός έδρας ενάντια στη Βάρτα Πόζναν (1-0) ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις αγωνιστικές. (Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα)

Δίνει συνέχεια στο νικηφόρο σερί η Σεϊναγιόεν

Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φινλανδίας, με τη Σεϊναγιόεν να αναζητά σήμερα την πέμπτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στη Λάχτι. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η ουραγός Ροβανιέμι, που δοκιμάζεται στην έδρα της Χάκα, ενώ Μάριεχαμν και Ίλβες αναζητούν αντίδραση μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Τη Χόνκα φιλοξενεί στο τελευταίο ματς η Ίντερ Τούρκου. (Διαβάστε τις αναλύσεις των αγώνων)

Δείτε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα (Κλικ Εδώ)