Γιατί να κάνεις εγγραφή στην Winmasters

Με λίγα λόγια η winmasters είναι μία ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του στοιχήματος. Πρόκειται για μία από τις πιο φρέσκιες online στοιχηματικές στην ελληνική αγορά που κάνει συνεχώς βήματα προόδου και βελτιώνει τις υπηρεσίες της. Ιδρύθηκε το 2014 και στη χώρα μας άρχισε να δραστηριοποιείται το 2017, αφού έλαβε άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π. Ανήκει στο γνωστό όμιλο Rebels Gaming Limited, ο οποίς είναι αδειοδοτημένος από την MGA.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μία πέρα για πέρα νόμιμη στοιχηματική, που έχει έρθει για να μείνει. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να μπει δυνατά στον ανταγωνισμό της αγοράς και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους. Κι αυτό γιατί δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες πιο έμπειρες στοιχηματικές. Προσφέρει πλήθος αθλημάτων, πρωταθλημάτων και αγορών σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις. Το περιβάλλον της είναι πολύ φιλόξενο, με όμορφη και έξυπνη κατηγοριοποίηση των ενοτήτων, στο κεντρικό μενού, αλλά και μέσα στους αγώνες.

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι η ποικιλία επιλογών, ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη. Πολλά εναλλακτικά όρια, ασιατικά χάντικαπ και ειδικά στοιχήματα σε όλους τους δημοφιλείς αγώνες, ενώ εκεί θα βρουν τις αγορές που ψάχνουν και οι φίλοι λιγότερων εμπορικών αθλημάτων. Διαθέτει Live Streaming* και φυσικά Cash Out*. Πλήρης στοιχηματική και στο κομμάτι της επικοινωνίας και των συναλλαγών, οι οποίες ολοκληρώνονται με ταχύτητα.

*Iσχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Εμπορικό περιεχόμενο