Τραβάει τα βλέμματα η πτώση του διπλού της Λαμίας

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μια Παρασκευή με γεμάτο πρόγραμμα όσον αφορά το ποδόσφαιρο είναι η σημερινή (24/02). Δράση με ενδιαφέρον υπάρχει τόσο με αγώνες εντός συνόρων, όπως για τη Stoiximan Super League, όσο και εκτός, με αυτούς για Premier League, Ligue 1, La Liga και Bundesliga. Ας δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Stoiximan Super League αρχίζουμε και την αναμέτρηση Βόλος – Λαμία. Η απόδοση για το διπλό έχει κατέβει κατά πολύ, καθώς από το 8.50 έχει φτάσει πλέον στο 3.83, δηλαδή μια πτώση κατά 55.3%.

Στην Α’ Ιρλανδίας έπειτα πάμε και τον αγώνα Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ – Σέλμπουρν. Και εδώ υπάρχει πτώση στο διπλό, μιας και είχε ανοίξει στο 4.20 και έχει πια πέσει στο 3.25.

Επόμενος σταθμός είναι η Α’ Πορτογαλίας και το ματς Φαμαλισάο – Πορτιμονένσε, με τον άσο να σημειώνει καθοδική πορεία. Η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων ήταν αρχικά στο 2.15 και πλέον έχει μειωθεί στο 1.80.

Τζίροι στοιχήματος

Toν μεγαλύτερο τζίρο ως τώρα έχει η αναμέτρηση της Ligue 1 Λιλ – Μπρεστ με 487.672 €. Μέχρι αυτή τη στιγμή το 71% περίπου έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Στη La Liga περνάμε τώρα για το παιχνίδι Έλτσε – Μπέτις, που μέχρι στιγμής έχει μαζέψει ποσό 168.863 €. Σχεδόν 46% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Προχωράμε στην Premier League και το ματς Φούλαμ – Γουλβς με τζίρο 145.901 €. Το 38% περίπου έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:45.