*1η αγωνιστική των πλέι οφ.

*Αήττητη η Πάφος στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, έχοντας επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Απόλλων Λεμεσού – Πάφος 0-1 (10/11), Πάφος – Απόλλων Λεμεσού 1-0 (16/02)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 47ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 62′ με τον Γιουσέφ.

Ένα αήττητο σερί τριών αγώνων “τρέχει” ο Απόλλων Λεμεσού, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή υποδέχθηκε τη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία μοιράστηκαν από ένα βαθμό, μετά και το τελικό 1-1.

Είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά αν και απειλούσε περισσότερο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον αντίπαλο πορτιέρο να κατεβάζει ρολά. Σα να μην έφτανε αυτό, βρέθηκε πίσω με την επιστροφή από τα αποδυτήρια. Έβγαλε αντίδρασε όμως και ισοφάρισε άμεσα, πίεσε για το κάτι παραπάνω, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αρκετά δύσκολη η αποστολή που θα έχει πλέον στα πλέι οφ, καθώς είναι αρκετά πίσω από την πρώτη τριάδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις (-14). Έμεινε αήττητος στα επτά πιο πρόσφατα εντός τους, έχοντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στατιστικά

*Under 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια.

*Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΦΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Τζουργκάρντεν, για το Κόνφερενς Λιγκ. Βρέθηκε πίσω στο 35ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 69′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 86′.

Ολοκληρώθηκε η φετινή παρουσία της Πάφου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο φιλοξενήθηκε από τη Τζουργκάρντεν, στη ρεβάνς της νίκη με 1-0 στην Κύπρο, από την οποία και ηττήθηκε αυτή τη φορά με το βαρύ 3-0.

Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, υστέρησε στο επιθετικό κομμάτι και δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία στην αντίπαλη εστία. Γεγονός που “πλήρωσε” με το χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς βρέθηκε πίσω λίγο μετά το μισάωρο και είδε την αντίπαλο να ολοκληρώνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στρέφει έτσι την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου, ούσα στο -2 από τον Άρη, ο οποίος κέρδισε χθες. Πανηγύρισε το διπλό στις 3/4 πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες είχε και μια ήττα 2-1 από την Ομόνοια (01/03).

Αναμένονται αλλαγές από τον κόουτς Καρσέδο, που δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Άντερσον Σίλβα (επιθετικός).

Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια.

*2-3 Goals τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Απόλλων Λεμεσού – Πάφος στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ