Το απίστευτο ποσό που έβγαλε το πιο δημοφιλές βίντεο πόκερ όλων των εποχών

Ανανεώθηκε:
καζινο τυχερα παιχνιδια ειδησεις νεα
Photo Credits: Ganna Aibetova / Alamy Stock Photo

Ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει γνωστό ως το “δημοφιλέστερο βίντεο πόκερ όλων των εποχών”. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα YouTube short που έχει πάρει αρκετές προβολές.

Σε υποδεχόμαστε με 150 FREE δώρα*
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο διάσημος παίκτης πόκερ Isaac Haxton αναφέρθηκε σε αυτό με ανάρτηση στο Χ (πρώην Twitter):

Ο Wolfgang Poker, που είναι πίσω από το βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από 103 εκατομμύρια φορές, του απάντησε.

Ο δημιουργός του viral βίντεο είναι ο πρώτος vlogger πόκερ που έφτασε το 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο YouTube. Έδωσε μια πλήρη ανάλυση των στοιχείων πίσω από το δημοφιλές βιντεάκι.

Από τη στιγμή που το σύντομο βίντεο στο YouTube δημοσιεύτηκε, έφερε 236.000 νέους συνδρομητές για τον Wolfgang, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 18% των 1,31 εκατομμυρίων ακολούθων του.

Μια εξήγηση που δόθηκε για το πως το κλιπάκι έκανε θραύση ήταν ότι… διέλυσε τον αλγόριθμο. Με το 95% των προβολών να προέρχεται από όσους το είδαν ως προτεινόμενο βίντεο στο feed τους στο YouTube.

Αντίθετα, το 3,8% προήλθε από αναζητήσεις στο YouTube, με το υπόλοιπο να έρχεται από τις σελίδες του καναλιού και τις λειτουργίες περιήγησης.

Πόσα έβγαλε το πιο δημοφιλές βίντεο πόκερ όλων των εποχών

Ποια είναι τα έσοδα που έχει αποφέρει, λοιπόν, ένα YouTube short με περισσότερες από 100 εκατομμύρια προβολές; Η πραγματική απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημιουργοί του YouTube μπορούν να κερδίσουν από 1.700 έως 30.000 δολάρια για κάθε βίντεο με 1 εκατομμύριο προβολές. Έτσι, αν πάει κανείς κάπου στη μέση, στα 15.000 δολάρια, θα υπέθετε ότι ο Wolfgang είχε κερδίσει περίπου 1,5 εκατομμύριο δολάρια μόνο από το βίντεο.

Ωστόσο, τα έσοδα από τα μικρού μήκους βίντεο είναι διαφορετικά από τα παραδοσιακά βίντεο.

Ο Wolfgang μοιράστηκε ότι το βιντεάκι του κέρδισε μόλις τρία σεντς ανά 1.000 προβολές. Πράγμα που σημαίνει ότι τα εκτιμώμενα έσοδα από το εν λόγω κλιπ ήταν περίπου 3.000 δολάρια.