Πώς επιλέγω τη σωστή στοιχηματική εταιρία

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι υποκειμενική. Ξεκινάμε από την… πραγματικότητα ότι το online στοίχημα κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές. Όλοι όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο χώρο του στοιχήματος αντιλαμβάνονται ότι τα πλεονεκτήματα του online στοιχήματος είναι πολλά και σημαντικά. Από τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές, ως την άνεση του πονταρίσματος απ’ οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε.

Αφού κάποιος καταλάβει ότι το online στοίχημα είναι πολύ καλύτερο μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει λογαριασμό σε μία από τις πολλές και αξιόπιστες εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Υπάρχουν, λοιπόν, ορισμένα κριτήρια – ανάλογα, φυσικά, με τα ζητούμενα του κάθε παίκτη – τα οποία μπορούν να τον οδηγήσουν στην επιλογή της καταλληλότερης στοιχηματικής εταιρίας.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Είπαμε, η επιλογή στοιχηματικής είναι υποκειμενικό ζήτημα. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και δίνει προτεραιότητα σε διαφορετικό τομέα. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση στο ποιά εταιρεία είναι η σωστή για τον καθένα, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία που θα πρέπει να αναζητούμε πριν κάνουμε την εγγραφή μας.

Προσοχή εδώ:

  • Ξεκινάμε από την πιο βασική προϋπόθεση, που αφορά όλες τις κατηγορίες παικτών. Αυτή δεν είναι άλλη από την ασφάλεια και την αξιοπιστία της εταιρίας. Πρέπει να είναι νόμιμη (σ.σ. δείτε εδώ τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα), συνεπής στην απόδοση των κερδών και στην παροχή των υπηρεσιών της γενικότερα. Φυσικά, ένα καλός τρόπος για τη διαπίστωση όλων των παραπάνω είναι η συλλογή πληροφοριών από άτομα που ήδη έχουν “συνεργαστεί” με την εταιρία. Καλές οι αναλύσεις και τα reviews, αλλά η προσωπική άποψη ενός παίκτη που έχει ήδη λογαριασμό σε μία εταιρία είναι μάλλον ο καλύτερος τρόπος για να διαπιστώσει κανείς την αξιοπιστία του κάθε bookmaker.
  • Μεγάλο credit αποκτά, επίσης, μία εταιρία, η οποία δίνει μεγάλο βάρος στο κομμάτι της εξυπηρέτησης πελατών. Η παράμετρος αυτή αφορά τόσο το ωράριο λειτουργίας, όσο και την αμεσότητα της απάντησης μέσω email, live chat ή τηλεφώνου. Συχνά οι παίκτες έχουν απορίες για τα στοιχήματα ή τις συναλλαγές τους και ένα γρήγορο και “έυστοχο” τμήμα επικοινωνία κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.
  • Σημαντικό ρόλο στην επιλογή παίζουν και οι αποδόσεις. Σίγουρα το online στοίχημα χαρακτηρίζεται εν γένει από υψηλότερες αποδόσεις σε σχέση με το επίγειο, όμως και πάλι υπάρχουν εταιρίες που υπερτερούν σε αποδόσεις έναντι άλλων. Άλλωστε στο στοίχημα όλοι μας κυνηγάμε τις αποδόσεις και την αξία. Για πολλούς οι αποδόσεις είναι το #1 στοιχείο για την επιλογή της εταιρίας και δεν τους αδικούμε. Θέλουν να παίρνουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία για το κάθε επιτυχημένο ποντάρισμά τους.
  • Συνεχίζουμε με το ζωντανό στοίχημα (live betting). Αποτελεί έναν ολοένα και πιο δημοφιλή τρόπο στοιχηματισμού και είναι πολύ σημαντικό να υποστηρίζεται και από εφαρμογές live streaming, προκειμένου ο παίκτης να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ζωντανά τον αγώνα, στον οποίο θέλει να ποντάρει. Το Live betting για πολλούς είναι ο αποκλειστικός τρόπος πονταρίσματος και στο κομμάτι αυτό πέραν των αποδόσεων πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο αριθμός επιλογών, το cash out (πόση γκανιότα έχει και πόσο διαθέσιμο είναι) και η ταχύτητα της πλατφόρμας, αφού στο ζωντανό ποντάρισμα ακόμη και λίγα δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
  • Μία εξίσου σημαντική παράμετρος είναι οι μέθοδοι κατάθεσης και οι μέθοδοι αναλήψεων. Σημαντικές οι αποδόσεις, εξίσου σημαντικό είναι να μπορεί ο παίκτης να συναλλάσσετε εύκολα και γρήγορα με την εκάστοτε πλατφόρμα. Τι ζητάμε από τις συναλλαγές; Να γίνονται γρήγορα, αξιόπιστα και δίχως έξτρα χρεώσεις.
  • Αφήνουμε τελευταίους τους κανόνες στοιχηματισμού, οι οποίοι τίθενται από την εκάστοτε εταιρία; Τι θα συμβεί, για παράδειγμα, στο στοίχημά μας, εάν ένα παιχνίδι διακοπεί;

Κάνοντας κάποιος έναν ιδανικό συνδυασμό των παραπάνω κριτηρίων, θα καταλήξει σίγουρα στη… σωστή στοιχηματική εταιρία για τον ίδιο.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική