Σούπερ το 1ο Betarades Poker Tournament, ετοιμαστείτε για το 2ο!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker 1

To Betarades.gr, το κορυφαίο ενημερωτικό site για στοίχημα, live καζίνο και πόκερ, την Κυριακή 29 Μαρτίου εγκαινίασε τα Τουρνουά Πόκερ και η εναρκτήρια διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Πλέον γίνονται θεσμός και την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 17:00 διεξάγεται το 2ο Betarades Poker Tournament. Για όλες τις πληροφορίες του επερχόμενου τουρνουά και το πως θα εγγραφείτε πατήστε εδώ.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 1ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 532 φίλοι του site μας και του πόκερ, σε μία συναρπαστική μάχη ως το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 337 re-buys και 341 add-ons με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το εντυπωσιακό prize pool των 3,630$, το οποίο μοιράστηκε στους πρώτους 81 παίκτες! Η έντονη δράση διήρκησε για 7 ώρες και 19 λεπτά και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο χρήστης “$LEON$AA100%“, o οποίος με συμμετοχή 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 682.79$, ενώ κέρδισε και ένα εισιτήριο για live poker event αξίας 150€! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “mixalaras648“, o οποίος κέρδισε 497.31$! Για την ακρίβεια οι πρώτοι 7 παίκτες αποκόμισαν τριψήφια ποσά και οι πρώτοι δέκα κέρδισαν και αναμνηστικά δώρα από το betarades.gr (μπλουζάκι, καπέλο, κούπα).

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 2ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά (με το απαραίτητο delay) με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε