Στον εισαγγελέα η υπόθεση με τη λέσχη πόκερ στη Λάρισα!

Ανανεώθηκε:
poker-xartia

Πριν από λίγες μέρες, στη Λάρισα ξεσκεπάστηκε παράνομη λέσχη πόκερ, η οποία ήταν εγκατεστημένη σε χώρο σωματείου στη Λάρισα. Η αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις και τώρα η υπόθεση περνά στον εισαγγελεά.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρευνα με στόχο να διερευνηθούν περαιτέρω οι πράξεις δύο εκ των συνολικά 12 ατόμων που συνελήφθησαν χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας (και αφέθηκαν εν συνεχεία ελεύθεροι), για πόκερ σε χώρο όπου στεγάζεται σωματείο, ξεκίνησε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. (29.1.2020) οι συλληφθέντες είναι ηλικίας από 23 έως 73 ετών, και σε βάρος τους, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Πιο αναλυτικά, αναφέρει η ανακοίνωση πως «ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, κατελήφθησαν έντεκα άτομα να προβαίνουν ως παίκτες στη διενέργεια του τυχερού χαρτοπαικτικού παιγνίου «πόκερ» και στη συνομολόγηση στοιχημάτων με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η 48χρονη πρόεδρος του σωματείου που επίσης συνελήφθη, μαζί με έναν 65χρονο παίκτη, είχαν εγκαταστήσει και λειτουργήσει τέσσερις κάμερες περιμετρικά του κτηρίου όπου στεγάζεται το σωματείο, συνδεδεμένες με καταγραφικό μηχάνημα προς επιτήρηση του περιβάλλοντος χώρου.

Από το χώρο του σωματείου κατασχέθηκαν (293) μάρκες, (52) τραπουλόχαρτα, ένα τραπέζι με τσόχα, τέσσερις κάμερες, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των (2.265) ευρώ».

Η προκαταρκτική αυτήν εξέταση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφορά στην 48χρονη πρόεδρο του σωματείου και στον 65χρονο παίκτη.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: larissanet.gr