Στοίχημα Masterchef: Πόση τηλεθέαση θα κάνει;

Ανανεώθηκε:
masterchef stoiximan

Μπορεί να είναι η τέταρτη εκδοχή του, το Master Chef ωστόσο κερδίζει και φέτος την αγάπη του κόσμου και ο Stoiximan έχει ετοιμάσει για αυτό ενδιαφέρουσες αγορές. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια του ελληνικού κοινού, καθώς οι τηλεθεατές το έχουν φέρει και φέτος στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Η “συνταγή” της επιτυχίας του δεν είναι μυστική. Τρεις κριτές με διαφορετικές προσωπικότητες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, ένα σπίτι με εντάσεις και ίντριγκα στο οποίο συμβιώνουν οι παίκτες και φυσικά μάγειρες που θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν τον τίτλο του “Master Chef”.

Η δημοτικότητα του συγκεκριμένου ριάλιτι σπάει τα κοντέρ και εξαφανίζει όποιο πρόγραμμα βρεθεί απέναντί του. Έχει κερδίσει το νέο κοινό, ενώ γοητεύει ακόμη και την τρίτη ηλικία. Παρουσιάζει, δε, και στοιχηματικό ενδιαφέρον!

Το Masterchef στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρακτηριστικό είναι πως κάποιος μπορεί να εντοπίσει στοιχήματα για το ποσοστό συνολικής τηλεθέασης των επεισοδίων της Δευτέρας (30/03), της Τρίτης (31/03) και της Τετάρτης (01/04).

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν αγορές του Over/Under 32.89% για το επεισόδιο της Δευτέρας (30/03), Over/Under 33.59% για εκείνο της Τρίτης (31/03) και Over/Under 33.49% για το επεισόδιο της Τετάρτης (01/04).

Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή στο να στοιχηματίσει κανείς στο ποια από τις τρεις ημέρες θα έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Αναμφίβολα το ριάλιτι μαγειρικής σαρώνει και έχει διατηρήσει σε πολύ υψηλά επίπεδα όλα τα επεισόδια που έχουν προβληθεί από το ξεκίνημα της προβολής του. Ο κόσμος είναι αυτός που διαμορφώνει τα νούμερα και επιλέγει αν το τηλεοπτικό προϊόν που του προσφέρουν του αρκεί. Στην περίπτωση του “Master Chef” το ριάλιτι φαίνεται πως ικανοποιεί και με το παραπάνω τις απαιτήσεις του κόσμου, για αυτό και… βρίσκεται στο τηλεοπτικό βάθρο.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Ελέγξτε πάντα ότι είναι σωστές στην στοιχηματική που τοποθετείτε το στοίχημα σας.