Διαγωνισμοί Betarades: Διεκδικείς 2.500€* το μήνα σε Tipster League & Discord!

Ανανεώθηκε:
tipster league επαθλα

Το Betarades.gr δεν σταματάει να εξελίσσεται! Η ομάδα μας, εκτιμώντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε, φροντίζει να σας κρατάει «ζεστούς». Σε αυτό το πλαίσιο «τρέχει» καθημερινούς διαγωνισμούς και στο Discord! Εκεί μπαίνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και διεκδικείτε κάθε μήνα 1000 ευρώ*!

Αφού μπείτε στη μεγάλη παρέα, οι Moderators θα σας τα εξηγήσουν όλα αναλυτικά, ανά πάσα στιγμή.

Στον διαγωνισμό κληρώνονται 3 Paysafecards αξίας 10 € τις καθημερινές και 10 το Σαββατοκύριακο (5+5). Συνολικά, λοιπόν, διεκδικείτε κάθε μήνα 1000 ευρώ*, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

2.500€* κάθε μήνα από το Betarades.gr

Μην ξεχνάτε φυσικά, ότι εδώ και πάνω από έναν χρόνο τρέχει σταθερά στο Betarades.gr το Tipster League! Και αυτό είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Σε αυτόν τον διαγωνισμό διεκδικείτε κάθε μήνα 1.500 ευρώ*. Εδώ δίνετε τις επιλογές σας για πέντε παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Γίνεστε πανεύκολα μέλη από εδώ και παίζετε απευθείας!

Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι το Betarades.gr σας δίνει συνολικά 360 ευρώ* κάθε μήνα, μέσω των διαγωνισμών του. Εσείς δεν δίνετε ούτε… ευρώ! Και μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να παίξετε στην fonbet. Οι διαδικασίες είναι πολύ απλές και συμμετέχετε χωρίς κόπο στους διαγωνισμούς. Και για να τα έχετε συγκεντρωμένα:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Oι πληρωμές των επάθλων γίνονται μέσω IBAN για το Tipster League και Paysafe για τον διαγωνισμό στο Discord.

Δείτε τις 15 Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

*Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.