Στη Σέριε Α ο τζίρος, μεγάλη πτώση διπλού στο Μεξικό

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ματς που προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρει το κουπόνι της Παρασκευής (07/04) λίγο πριν ξεκινήσει το γεμάτο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Δράση υπάρχει, μεταξύ άλλων, σε Σέριε Α, Λα Λίγκα και Λιγκ 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Κάνουμε την αρχή από την Α’ Μεξικού και την αναμέτρηση Πουέμπλα – Τολούκα. Μεγάλη πτώση βλέπουμε να σημειώνει το διπλό, καθώς έχει πέσει από το 2.38 που βρισκόταν αρχικά στο 1.95.

Πάμε στην Α’ Μαρόκου για το παιχνίδι Μας ντε Φες – Ιτιχάντ Τανγκέρ. Το σημείο που υποχωρεί και εδώ είναι το διπλό. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 5.00 και τώρα πια έχει αγγίξει το 3.40.

Στην Α’ Σαουδικής Αραβίας τώρα και τον αγώνα Αλ Σαμπάμπ – Αλ Χιλάλ περνάμε. Σε αυτόν, η νίκη των φιλοξενούμενων έχει κατέβει, αφού είχε στην αρχή απόδοση στο 2.60 και τώρα έχει φτάσει στο 2.05. 

Τζίροι στοιχήματος

Τα πονταρίσματα αυτή τη μέρα έχουν πάει στη Σέριε Α κατά κύριο λόγο. Παρατηρούμε πως η αναμέτρηση Λέτσε – Νάπολι έχει συγκεντρώσει ως τώρα 238.604€. Σχεδόν το 56% εξ αυτών έχει κατεύθυνση το διπλό. 

Προχωράμε στη Λα Λίγκα για το ματς Σεβίλλη – Θέλτα, που έχει μέχρι τώρα μαζέψει ποσό 169.292€. Με το 45% περίπου να έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και τη Λιγκ 1 για τον αγώνα Λανς – Στρασβούργο, που έχει τζίρο ως τώρα 39.376€. Από αυτά το 63% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30.