Σε πτώση ο άσος της Τίγκρε, στο κύπελλο Γαλλίας ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς η δράση στο πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη (31/03) σε σχέση με προηγούμενες μέρες. Αγώνες κυρίως για κύπελλα στην Ευρώπη υπάρχουν στο κουπόνι, ενώ στη Λατινική Αμερική ξεχωρίζουν τα Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στο κύπελλο Γαλλίας πάμε πρώτα και τον αγώνα Ανεσί – Τουλούζ, εκεί παρατηρούμε πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό είχε αρχικά τιμή στο 2.15 και πλέον έχει πέσει στο 1.55, μειώθηκε δηλαδή κατά 27.9%.

Επόμενη στάση το Κόπα Σουνταμερικάνα και το ματς Τίγκρε – Σάο Πάολο. Σε αυτόν τον αγώνα ο άσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία, αφού από το 2.75 έχει αγγίξει τώρα το 2.05.

Περνάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες για το παιχνίδι Μονάγκας – Μπόκα Τζούνιορς, με τον άσο κι εδώ να είναι σε πτώση. Ειδικότερα, στην αρχή προσφερόταν στο 7.00 και τώρα πια έχει φτάσει στο 5.50.

Τζίροι στοιχήματος

Τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα ως τώρα συγκεντρώνει η αναμέτρηση του κυπέλλου Γαλλίας Ανεσί – Τουλούζ, που έχει μαζέψει ως αυτή την ώρα 71.156€. Το 61% περίπου έχει κατεύθυνση το διπλό. 

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες πάμε έπειτα και τον αγώνα Ατλέτικο Μινέιρο – Λιμπερτάδ, ο τζίρος του έχει αγγίξει τα 18.182 €. Σχεδόν 68% εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Προχωράμε στο κύπελλο Αυστρίας και το παιχνίδι Στουρμ Γκρατς – Λινζ Λασκ, που προς το παρόν έχει τζίρο 8.280 €. Το περίπου 54% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:10.