Σε πτώση το “διπλό” της Ράουφος, Στο Ίντερ – Μίλαν ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση, με τη ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, Ίντερ – Μίλαν να κλέβει τις εντυπώσεις.  Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην κορυφή βρίσκεται η αναμέτρηση Μιοντάλεν – Ράουφος για τη Β’ Νορβηγίας. Το “διπλό” σημειώνει πτώση, καθώς από το 3.20 έχει πέσει μέχρι το 2.38. Μια μείωση της τάξεως του 25.8%.

Στη Σκωτία τώρα για την αναμέτρηση Άνναν – Κλάιντ, όπου έχουμε πτώση στον άσσο. Αρχικά η νίκη των γηπεδούχων βρισκόταν σε απόδοση 2.20 και τώρα πλέον έχει αγγίξει το 1.80.

Στην Παραγουάη τώρα για την αναμέτρηση Ολίμπια – Χενεράλ Καμπαγέρο. Η νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε κάθοδο. Είχε ανοίξει σε τιμή 7.00 και τώρα έχει φτάσει στο 5.75.

Τζίροι στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο τα πονταρίσματα έχουν πέσει στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Ίντερ – Μίλαν, που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 456.731€. Και σχεδόν το 44% έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Στη Super Lig Τουρκίας τώρα για την αναμέτρηση Ιστανμπούλσπορ – Γαλατασαράι, καθώς ως αυτή την ώρα έχει ποσό 87.185€, με το 74% να έχει πέσει στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας τώρα για το παιχνίδι Λούτον – Σάντερλαντ, το οποίο έχει τζίρο τη στιγμή αυτή 59.479€. Εξ αυτών, το 51% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:55.