Σε πτώση ο άσσος της Μιγιονάριος, Ο τζίρος στο Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε ρυθμούς… Εθνικών ομάδων κινούμαστε από σήμερα Τετάρτη (22/03) Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Κολομβία ξεκινάμε και την αναμέτρηση Μιγιονάριος – Ντεπορτιβο Πάστο. Πτώση παρουσιάζει στον άσσο, που έχει κατέβει από το αρχικό 1.70 στο 1.50, δηλαδή πτώση κατά 11.8%.

Μεταφερόμαστε στη League 2 Αγγλίας για τον αγώνα Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι. Εδώ το σημείο που παρουσιάζει πτώση είναι το “διπλό”. Ειδικότερα, είχε ανοίξει στο 4.50 και πια έχει κατέβει στο 4.00.

Στο φιλικό παιχνίδι Νέα Ζηλανδία – Κίνα. Σε αυτό, ο άσσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, είχε στην αρχή απόδοση στο 1.83 και τώρα έχει αγγίξει το 1.67. 

Τζίροι στοιχήματος

Στη League Two Αγγλίας έχουν πέσει τα πονταρίσματα, με το παιχνίδι Μάνσφιλντ – Γκρίμσμπι να βρίσκεται πρώτο στην κατάταξη, καθώς μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 47.062€. Σχεδόν το 52% εξ αυτών έχει πέσει στον άσσο. 

Στο φιλικό παιχνίδι Ιρλανδία – Λετονία που έχει ως τώρα συγκεντρώσει ποσό 25.139 €, με το 80.0% να έχει πέσει στον άσσο.

Στο παιχνίδι Μπενίν – Ρουάντα τώρα, που έχει συγκεντρώσει 19.691 € και το 61% σχεδόν έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50.