Πως θα μοιάζουν οι gamers σε 20 χρόνια; (pic)

Ανανεώθηκε:
Body gamer

Το Onlinlive casino.ca πραγματοποίησε μία έρευνα για τον εθισμό των gamers και δημιούργησε ένα μοντέλο για να απεικονίσει το πως θα μπορούσε να μοιάζει ένας εθισμένος παίκτης μετά από 20 χρόνια. Μάλιστα το μοντέλο του πειράματος έχει και όνομα (Michael) και αποτελεί το απευκταίο παράδειγμα για τους ανθρώπους που ξοδεύουν πολλές ώρες σε videogames. Πολλοί είναι αυτοί που ξοδεύουν αρκετές ώρες σε videogames, όμως φροντίζουν να διατηρούνται σε καλή σωματική κατάσταση και οι πιο ικανοί διαγωνίζονται για μεγάλα χρηματικά έπαθλα, στα γνωστά μας πλέον Esports.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πρώτα σημάδια στο σώμα από τον εθισμού στα videogames, είναι η κάκιστη στάση του σώματος, το υπερβολικά ανοιχτό χρώμα του δέρματος και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Η κακή στάση του σώματος οφείλεται στην καθιστική ζωή και την έλλειψη άσκησης, το ανοιχτό χρώμα του δέρματος οφείλεται στην έλλειψη βιταμίνης D, την οποία παίρνει κανείς από την έκθεση στον ήλιο και φυσικά οι μαύροι κύκλοι οφείλονται στο γεγονός πως το μοντέλο βρίσκεται πολλές ώρες μπροστά σε μία οθόνη.

Επίσης, το μοντέλο είναι παχύσαρκο και έχει παραμορφώσεις στα χέρια από τη διαρκή χρήση χειριστηρίων ή πληκτρολογίων.

Τα videogames έχουν γίνει ακόμη πιο δημοφιλή στην δύσκολη περίοδο της καραντίνας, αλλά οι ερευνητές που δημοσιοποίησαν το μοντέλο έδωσαν πέντε συμβουλές για να αποφύγουν οι gamers τη μοίρα του μοντέλου και να είναι υγειείς.

1)  Άσκηση

2)  Ξεκούραση των ματιών  (με κατάλληλο φωτισμό γύρο από την οθόνη)

3) Υγιεινή διατροφή 

4) Στάση  (σωστό κάθισμα και μία ανατομική καρέκλα)

5)  Ενυδάτωση (όχι πολλά energy drinks)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ