Πτωτικά το διπλό της Μπιλμπάο, στο Νότιγχαμ – Νιούκαστλ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (17/03). Με ματς για μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α μεταξύ άλλων. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Με τη Λα Λίγκα ξεκινάμε και τον αγώνα Βαγιαδολίδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου προκύπτει πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό είχε ανοίξει στο 2.05 και πλέον έχει κατέβει στο 1.83.

Συνεχίζουμε με την Α’ Ιρλανδίας και το ματς Κορκ Σίτι – Σέλμπουρν. Το διπλό είναι σε κάθοδο, καθώς από το 3.50 έχει αγγίξει τώρα το 2.63, δηλαδή έχει πτώση 25%.

Πάμε στη Β’ Ολλανδία και το παιχνίδι Ος – Χέρακλες, με άλλο ένα διπλό σήμερα να βρίσκεται σε πτώση. Πιο ειδικά, αρχικά εντοπιζόταν στο 1.55 και τώρα πια έχει φτάσει στο 1.36.

Τζίροι στοιχήματος

Tα πονταρίσματα μέχρι τώρα έχουν πάει κατά κύριο λόγο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ έχει μαζέψει ως αυτή τη στιγμή 237.026 €. Το 59% περίπου έχει πέσει στο διπλό. 

Στη Σέριε Α πάμε τώρα και τον αγώνα Σασουόλο – Σπέτσια, ο τζίρος του έχει πάει στα 122.818 €. Σχεδόν 56% εξ αυτών έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Επόμενος σταθμός η Λα Λίγκα και το παιχνίδι Βαγιαδολίδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο που έχει τζίρο 100.526 €. Το περίπου 51% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:40.