Πτωτικά ο άσος της Ρεάλ στο “Clasico”

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα της Πέμπτης (02/03), με την προσοχή να στρέφεται στο κύπελλο Ισπανίας και το “clasico”. Ας δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πέφτει σημείο στο μεγάλο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey. Ο άσος βρίσκεται σε πτώση, αφού από το 2.63 έχει κατέβει στο 1.91, μείωση δηλαδή 27.3%.

Πάμε τώρα στον αγώνα Στεάουα Βουκουρεστίου – Πετρολούλ για την Α’ Ρουμανίας. Πτωτικά κινείται και εδώ η απόδοση του άσου, αφού έχει κατέβει από το 1.44 ως το 1.22.

Στο παιχνίδι Μιγιονάριος – Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα για το Κόπα Λιμπερταδόρες παρατηρούμε ακόμη μια πτώση. Η τιμή νίκης των γηπεδούχων έχει πέσει από το 1.67 ως το 1.55.

Τζίροι στοιχήματος

To ενδιαφέρον έχει συγκεντρώσει σήμερα μαζί με τον τζίρο το σούπερ ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Το ποσό έχει φτάσει στα 276.753 €. Το 50% σχεδόν εξ αυτών έχει πέσει στον άσο.

Στην Α’ Ρουμανίας πάμε τώρα και την αναμέτρηση Στεάουα Βουκουρεστίου – Πετρολούλ. Ο τζίρος ως τώρα είναι στα 9.391 € και σχεδόν 77% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Προχωράμε στο κύπελλο Βελγίου και το ματς Άντβερπ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ. Ο τζίρος έχει αγγίξει τα 3.177 € και περίπου το 40% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:15