Πτωτικά ο άσος της Λάτσιο, η Μπουντεσλίγκα παίρνει τον τζίρο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον αγωνιστικό και στοιχηματικό το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (24/01). Την παράσταση κλέβουν οι αγώνες σε Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πέφτει σημείο στον αγώνα της Σέριε Α Λάτσιο – Μίλαν. Αυτό είναι ο άσος, καθώς από το 3.50  έχει κατέβει πλέον στο 2.80. Μια μείωση, δηλαδή, σχεδόν 27%.

Και στο αγγλικό Λιγκ Καπ συναντάμε πτώση και ειδικότερα στην αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ. Σε αυτή η απόδοση του διπλού υποχωρεί, μιας και έχει καταγράψει πορεία από το αρχικό 2.00 μέχρι το 1.73.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας τώρα πάμε για το ματς Μέιντστοουν – Όλντερσοτ για άλλη μια κάθοδο σημείου. Η τιμή για τη νίκη των φιλοξενούμενων έχει μειωθεί από το 3.25 ως το 2.75.

Τζίροι στοιχήματος

Το ματς της Μπουντεσλίγκα Σάλκε – Λειψία πρωτοστατεί στην κατάταξη τζίρων. Έχει πονταρίσματα ως τώρα στα 217.805 € και το 62% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσο.

Για τη Σέριε Α το παιχνίδι Λάτσιο – Μίλαν είναι και αυτό δημοφιλές. Ο τζίρος του μέχρι στιγμής έχει αγγίξει τις 223.002 € και το σχεδόν 37 % έχει πέσει στη νίκη των φιλοξενούμενων, με το περίπου 34% αντίστοιχα σε αυτή των γηπεδούχων.

Όσο για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και το παιχνίδι Σαουθάμπτον – Νιούκαστλ έχει τζίρο 82.927 € για την ώρα. Το 56% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:00.