Πρωταθλητής πόκερ του 1 εκ. $ καταζητείται για ληστείες

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα

Ένας παίκτης πόκερ που έχει κερδίσει πάνω από 1 εκ. $ σε τουρνουά αναζητείται από τις αρχές για συμμετοχές σε ληστείες.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Αποκλειστικό!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Jordan Saccucci είναι ένα από τα τέσσερα άτομα που η αστυνομία στο Οντάριο του Καναδά έχει ταυτοποιήσει ως υπόπτους για μια ληστείες σε περισσότερες από 30 κατοικίες.

Ο παίκτης πόκερ είχε κερδίσει κοντά στο 1 εκατομμύριο $ για την κατάκτηση του 2022 European Poker Tour (EPT) Prague Main Event. Δεν έχει εντοπιστεί, αλλά έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο Saccucci και τρεις άλλοι – ο Marcel Blackburn (37), ο Dumark Lindsay (41) και ο Paul Nkrumah (36) – λήστεψαν πολλά σπίτια. Φορούσαν χειρουργικές μάσκες και κουκούλες, ενώ μερικές φορές έδρασαν και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν γίνονταν αντιληπτοί, ισχυρίζονταν ότι βρίσκονταν στο σπίτι για εργασίες οικοδομικές ή στον κήπο.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα σπίτια των υπόπτων στις 21 Νοεμβρίου. Ανακάλυψε πολλά κλεμμένα αντικείμενα από τις ιδιοκτησίες των θυμάτων. Οι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι οι ύποπτοι γνωρίζουν ότι καταζητούνται για τα φερόμενα εγκλήματα.

Η καριέρα του Saccucci στο πόκερ

Ο Saccucci κέρδισε το EPT Prague Main Event τον Δεκέμβριο του 2022 για πάνω από 900.000 $. Κέρδισε τον Γάλλο επαγγελματία Antoine Saout σε heads up. Έχει 1,366 εκ. $ σε μετρητά σε live τουρνουά από το 2016.

Ο Καναδός παίκτης πόκερ έχει επίσης δύο καλές πορείες σε διοργανώσεις του World Poker Tour (WPT), συμπεριλαμβανομένης της ένατης θέσης για 27.856 $ στο WPT Fallsview Poker Classic του 2016.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Αποκλειστικό!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ