Πέφτουν διπλά σε Σκωτία και Αγγλία – Στη Σέριε Α ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Έχει αγώνες με ενδιαφέρον το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (07/02) με τη δράση να ξεχωρίζει στη Σέριε Α αλλά και στο κύπελλο Γερμανίας και Αγγλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Κάνουμε αρχή από τη Λιγκ 1 Σκωτίας σήμερα και από το ματς Αλόα – Φόλκερκ. Το διπλό έχει πέσει αρκετά, καθώς από το 2.80 έχει πλέον φτάσει στο 1.83, μείωση κατά 20,3%.

Επόμενη στάση είναι η Αγγλία και η Νάσιοναλ Λιγκ με τον αγώνα Χάλιφαξ – Μπαρνέτ. Και εδώ το διπλό είναι που υποχωρεί, αφού η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 3.25 και έχει αγγίξει πια το 2.60.

Στο κύπελλο Ολλανδίας, έπειτα, πτώση παρατηρούμε στην αναμέτρηση Ντε Γκράαφσαπ – Τρέφερς. Ειδικότερα, από το 7.00 έχει κατέβει στο 6.50.

Τζίροι στοιχήματος

Η Σέριε Α είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Μιας και το παιχνίδι Σαλερνιτάνα – Γιουβέντους έχει συγκεντρώσει ως τώρα 377.921 €. Περίπου το 64% έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Πέρα από αυτό, στο κύπελλο Αγγλίας και την αναμέτρηση Μπέρνλι – Ίπσουιτς ο τζίρος είναι για την ώρα στα 98.755 €. Σχεδόν 58% έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Προχωράμε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το ματς Φλαμένγκο – Αλ Χιλάλ, όπου μέχρι αυτή την ώρα έχουν πονταριστεί 40.475 € και περίπου το 68% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00.