Πέφτουν “διπλά” σε Περού & Κόστα Ρίκα – Στην Τσάμπιονσιπ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το βλέμμα να στρέφεται σήμερα Δευτέρα (27/02) σε Σέριε Α και Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις. 

Από το Περού ξεκινάμε και την αναμέτρηση Καντολάο – Κούσκο. Το “διπλό” έχει κατέβει αρκετά, καθώς από το αρχικό 3.20 έχει φτάσει τώρα στο 2.45, δηλαδή έπεσε κατά 23,4%.

Στην Κόστα Ρίκα προχωράμε και τον αγώνα Μουνισιπάλ Πέρεθ Θελεδόν – Ερεδιάνο. Και εδώ εντοπίζεται πτώση στο “διπλό”. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 2.63 και πια έχει πέσει στο 2.15, με πτώση 18.1%.

Επόμενη στάση στο Κύπελλο Σουηδίας για το παιχνίδι Λουλέα – Μάλμε. Εδώ ο άσσος βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Ειδικότερα, είχε στην αρχή τιμή στο 41.00 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 34.00. 

Τζίροι στοιχήματος

Πρώτο παιχνίδι μέχρι αυτή τη στιγμή είναι το Σουόνσι – Ρόδεραμ για την Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, στο οποίο μέχρι στιγμής έχουν πονταριστεί 128.667 €. Σχεδόν το 62% εξ αυτών έχει πέσει στον άσσο. 

Στη Σέριε Α τώρα για το ματς Βερόνα – Φιορεντίνα έχει ως τώρα συγκεντρώσει ποσό 126.989 €. Περίπου 44% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Μένουμε στη Σέριε Α για το παιχνίδι Λάτσιο – Σαμπντόρια, όπου ο τζίρος είναι στα 110.163 €, και το 68% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:05.