Πέφτουν διπλά σε Αργεντινή & Κολομβία, στην Τουρκία ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Κατεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (30/03). Προηγήθηκε η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και από αύριο επιστρέφουν στη δράση τα εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο, υπάρχουν αγώνες στο πρόγραμμα με ενδιαφέρον, κυρίως από τη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Κάνουμε αρχή από το κύπελλο Κολομβίας και την αναμέτρηση Ουνιόν Μαγκνταλένα – Φορταλέζα. Πτώση βλέπουμε στο διπλό, που από το αρχικό 5.50 έχει κατέβει στο 4.00, σημειώνοντας πτώση 27.3%.

Μεταφερόμαστε στην Β’ Τουρκίας για τον αγώνα Σακαριασπόρ – Εγιουπσπόρ. Και σε αυτή την περίπτωση το σημείο που παρουσιάζει πτώση είναι το διπλό. Πιο ειδικά, είχε ξεκινήσει σε απόδοση 2.10 και τώρα πια έχει πέσει στο 1.95.

Στην Α’ Αργεντινής περνάμε τώρα και το παιχνίδι Ντεφένσα ι Χουστίσια – Βέλεζ Σάρσφιλντ. Και εδώ το διπλό βρίσκεται σε ελαφρώς καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, η νίκη των φιλοξενούμενων είχε στην αρχή απόδοση 2.90 και τώρα έχει αγγίξει το 2.80. 

Τζίροι στοιχήματος

Σήμερα τα περισσότερα πονταρίσματα έχουν πέσει για την ώρα στη Β’ Τουρκίας. Το παιχνίδι Ερζουρουμσπόρ – Αλτάι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 9.571€. Σχεδόν το 55% εξ αυτών έχει κατεύθυνση τον άσο. Ενώ το ματς Σακαριασπόρ – Εγιουπσπόρ που προαναφέραμε έχει τζίρο 4.145€ και το 47% σχεδόν έχει πέσει στο διπλό.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών τώρα πάμε για το παιχνίδι Τσέλσι – Λυών, που έχει ως τώρα μαζέψει ποσό 4.045€. Περίπου 40% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στην Α’ Αιγύπτου προχωράμε για την αναμέτρηση Κεράμικα Κλεοπάτρα – Αλ Μοκαουλούν, που έχει συγκεντρώσει 3.857€ και το 38% σχεδόν έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:30.