Πασίγνωστος παίκτης πόκερ κοντά σε βραχιόλι μετά από μια δεκαετία

Ανανεώθηκε:
ποκερ νεα ειδησεις
Photo Credits: Roman Lacheev / Alamy Stock Photo

Ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες παγκοσμίως στον χώρο του πόκερ μπορεί πολύ σύντομα να κερδίσει το πρώτο του βραχιόλι εδώ και πολύ καιρό. Για την ακρίβεια, έχουν περάσει 10 χρόνια από την τελευταία φορά που το πέτυχε.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 EURO500
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για τον Phil Ivey που είναι πιθανό να πάρει βραχιόλι και να βάλει τέλος σε μια δεκαετία “ξηρασίας”.

Ο Hall of Famer του πόκερ έφτασε στο τελικό τραπέζι του Event #29: $10,000 Limit 2-7 Lowball Triple Draw Championship (6-Handed) και ελπίζει να κατακτήσει το 11ο του βραχιόλι στο World Series of Poker (WSOP).

Η τελευταία φορά που ο Ivey κέρδισε έναν τίτλο WSOP ήταν το 2014 σε ένα 8-Game Mix event των 1.500 δολαρίων. Χρόνια πριν η σειρά μεταφερθεί από το Rio στο Horseshoe και το Paris Las Vegas. Από το 2000 έως το 2014, κατέκτησε 10 βραχιόλια, τα περισσότερα που έχει κερδίσει ποτέ κάποιος σε διάστημα 15 ετών. Ο Phil Hellmuth κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα βραχιόλια WSOP, 17 στον αριθμό.

Το ρεκόρ του Hellmuth μπορεί να μην σπάσει ποτέ. Καθώς ο Ivey, ο Johnny Chan, ο Doyle Brunson και ο Erik Seidel ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση αρκετά πιο πίσω του με 10. Αλλά αν όλα πάνε όπως τα θέλει ο Ivey, μπορεί να ξεφύγει από την ισοβαθμία και να βρεθεί μόνος δεύτερος.

Τη στιγμή της δημοσίευσης, επτά παίκτες παρέμεναν στη μάχη, όλοι κυνηγώντας το βραχιόλι και το έπαθλο πρώτης θέσης των 347.440 $. Ο Ivey είχε περίπου 1,7 εκατομμύρια μάρκες, ενώ ο Mercier λίγες περισσότερες. Κάθε παίκτης έχει εγγυημένα τουλάχιστον 42.625 $.

Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 EURO500
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ