Ο τζίρος στο Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ, πτώση διπλού στην Αργεντινή

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Mεγάλο Σάββατο είναι σήμερα (15/04), από το πρόγραμμα ποδοσφαίρου απουσιάζουν ελληνικοί αγώνες. Ωστόσο, η δράση είναι σε πλήρη εξέλιξη σε Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Σέριε Α και όχι μόνο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την Αργεντινή και το παιχνίδι Ουρακάν – Αρχεντίνος Τζούνιορς. Πτώση σημειώνει το διπλό, καθώς έχει κατέβει από το αρχικό 3.40 στο 2.70, δηλαδή έπεσε κατά 20.6%.

Περνάμε έπειτα στη Ρουμανία και τον αγώνα Κλουζ – Σέπσι. Το σημείο σε πτώση σε αυτόν είναι το διπλό. Συγκεκριμένα, η νίκη των φιλοξενούμενων είχε στην αρχή απόδοση στο 7.50 και πια έχει φτάσει το 5.25.

Στον Ισημερινό τώρα πάμε και το ματς Τέκνικο Ουνιβερσιτάριο – Αούκας. Εδώ ο άσος έχει πέσει, αφού είχε τιμή στο 3.20 πρωτύτερα και τώρα έχει αγγίξει το 2.30.

Τζίροι στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα έχει λάβει τα περισσότερα πονταρίσματα. Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 871.288€. Σχεδόν το 87% εξ αυτών έχει πέσει στον άσο.

Και η Σέριε Α ενδιαφέρει και ο αγώνας Νάπολι – Βερόνα έχει συγκεντρώσει ποσό 225.148€ ως τώρα. Με το 65% περίπου να έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Λα Λίγκα το ματς Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης έχει τζίρο αυτή τη στιγμή στα 55.313€. Το 60% σχεδόν έχει κατεύθυνση το διπλό.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:10.