Ο τζίρος στο Λάτσιο – Λέτσε, πέφτει διπλό στη Σκωτία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (12/05), αγώνες έχει σήμερα για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα. Όπως Σέριε Α, Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα και Λιγκ 1 Γαλλίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Ξεκινάμε με Σκωτία και τον ημιτελικό πλέι οφ για θέση στην επόμενη Λιγκ 1 Κλάιντ – Ιστ Φάιφ. Σε πτώση εδώ βρίσκεται το διπλό. Πιο ειδικά, από το 3.75 έχει κατέβει στο 2.90.

Συνεχίζουμε με την Α’ Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Ζιλ Βισέντε – Μποαβίστα. Η πτώση που παρατηρούμε εδώ αφορά τη νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό έχει μειωθεί από το 3.20 στο 2.80.

Μεταφερόμαστε στη Β’ Πολωνίας για τον αγώνα Σκρα Τσεστόχοβα – Γκόρνικ Λέτσνα. Ο άσος είναι το σημείο που πέφτει. Καθώς είχε αρχικά απόδοση 3.50 και τώρα πια έχει αγγίξει το 2.75.

Τζίροι στοιχήματος

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στη Σέριε Α σήμερα. Το παιχνίδι Λάτσιο – Λέτσε είναι πρώτο στους τζίρους στο ανταλλακτήριο. Βλέπουμε πως έχει συγκεντρώσει 183.812€ ως τώρα και το 57% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσο.

Επόμενο στη σχετική λίστα είναι το ματς Μαγιόρκα – Κάντιθ για τη Λα Λίγκα. Έχει ποσό μέχρι αυτή τη στιγμή 64.347€. Εξ αυτών το 44% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Ακολουθεί η αναμέτρηση για την Μπουντεσλίγκα Κολωνία – Χέρτα Βερολίνου με τζίρο αυτή τη στιγμή 61.985€. Από αυτά το περίπου 51% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00.