Ο τζίρος στα Προκριματικά Euro 2024 & οι πτώσεις σε αγγλικά διπλά

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Στις αναμετρήσεις για τα Προκριματικά Euro 2024 στρέφεται και σήμερα Τρίτη (28/03) το ενδιαφέρον κατά κύριο λόγο. Παράλληλα, υπάρχει δράση και σε εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την αγγλική Νάσιοναλ Λιγκ ξεκινάμε και την αναμέτρηση Γιόρκ Σίτι – Σκάνθορπ, όπου παρατηρείται πτώση στο διπλό. Συγκεκριμένα άνοιξε στο 4.33 και πλέον έπεσε στο 3.20. Στην ίδια κατηγορία, πέφτει και η απόδοση και πάλι για μια νίκη φιλοξενούμενων, στο ματς Γουίλντστοουν – Όλνταμ Αθλέτικ. Το διπλό είχε αρχίσει στο 3.20 και πλέον εντοπίζεται στο 2.38.

Σε φιλικό παιχνίδι περνάμε, στο Γερμανία – Βέλγιο. Το σημείο που παρουσιάζει πτώση εδώ είναι το διπλό. Πιο ειδικά, είχε αρχικά τιμή στο 6.00 και πια έχει κατέβει στο 4.50.

Στην Α’ Κολομβίας τώρα και τον αγώνα Τσίκο – Λα Εκιδάδ προχωράμε. Και πάλι εδώ το διπλό σημειώνει ελαφρώς καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, βρισκόταν σε απόδοση στο 4.50 και τώρα έχει αγγίξει το 4.00.

Τζίροι στοιχήματος

Τα πονταρίσματα έχουν κατευθυνθεί στα Προκριματικά του Euro 2024 αναμενόμενα, με το παιχνίδι Κόσοβο – Ανδόρα να είναι πρώτο στην κατάταξη τζίρων. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 395.009 €. Σχεδόν το 86% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσο. 

Επόμενο βλέπουμε το ματς Σκωτία – Ισπανία, που έχει ως τώρα μαζέψει ποσό 247.262 €, και το 57% να έχει κατεύθυνση το διπλό.

Στον αγώνα Ελβετία – Ισραήλ πάμε τώρα, που έχει τζίρο 236.792 € και το 69% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50.