Ο Dan Bilzerian «ξέσπασε» στο Twitter για απάτη στο Πόκερ!

Ανανεώθηκε:
dan bilzerian poker

Χαμός έγινε στο Twitter για ένα θέμα απάτης στο πόκερ. Συγκεκριμένα, ο Bill Perkins προχώρησε σε κάποιαα tweets που προκάλεσαν αντιδράσεις. Στον… χορό μπήκε και ο Dan Bilzerian που θεωρεί ότι εξαπατήθηκε σε παιχνίδι online poker. Αναφέροντας μάλιστα και ονόματα στη δημοσίευσή του. Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Perkins μίλησε για απάτη μέσω του φαινομένου ghosting. Σε αυτήν τη μέθοδο, ένας παίκτης παίζει online πόκερ, αλλά από λογαριασμό που ανήκει σε άλλον, πιο άπειρο παίκτη. Και αυτό, χωρίς να το ξέρουν φυσικά οι αντίπαλοι. Ο Perkins υποστηρίζει ότι αυτό το έκανε ένας γνωστός professional παίκτης. Μάλιστα, προσέθεσε ότι γίνονται ήδη έρευνες για το ζήτημα, και ένας από τους κατηγορουμένους έχει πει την αλήθεια! Εξασφαλίζοντας όμως την ανωνυμία του.

Σε αυτήν την ιστορία μπλέχτηκε και ο Dan Bilzerian. Ο 39χρονος είναι ιδιαίτερα διάσημος στα social media όπου ανεβάζει φωτογραφίες από τη χλιδάτη ζωή του. Τώρα λοιπόν, πόσταρε στο Twitter το παρακάτω μήνυμα. Πλέον, το tweet δεν υπάρχει, αλλά έχει… καταγραφεί:

«Αυτός ο @@@ ο Sina Taleb έκλεψε εμένα, τον Bill Perkins και άλλους στην εφαρμογή Fun Ocean Poker βάζοντας τον Daniel Cates να παίζει από τον λογαριασμό του».

Ποιός είναι όμως ο Sina Taleb που βρίσκεται στο στόχαστρο του Dan Bilzerian; Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δεν είναι γνωστός σε όσους ασχολούνται με το πόκερ. Και αυτό, διότι δεν λαμβάνει μέρος σε σημαντικές διοργανώσεις. Παρόλα αυτά, φέρεται να γνωρίζεται με πολλούς από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση του ghosting.

Ο Daniel Cates όμως, είναι παίκτης πόκερ που τον γνωρίζει το κοινό. Δεν άφησε λοιπόν αναπάντητες τις κατηγορίες. Έκανε έτσι, το ακόλουθο tweet:

«Δεν μπορώ να πω πολλά για νομικούς λόγους, αλλά αυτό είναι παραπληροφόρηση. Δεν έχω παίξει ούτε μία παρτίδα απέναντι στον Bilzerian. Περισσότερες πληροφορίες αργότερα όταν θα είναι εφικτό αλλά υπήρχε πολύ ‘ghosting’ σε αυτό το site, κάτι που έχουν παραδεχτεί αρκετοί».

Οι πηγές αναφέρουν ότι τα επίμαχα games πραγματοποιήθηκαν με εικονικά χρήματα. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες ρύθμισαν μεταξύ τους το οικονομικό κομμάτι. Με τις συναλλαγές όμως, να μη λαμβάνουν χώρα εντός της εφαρμογής Fun Ocean Poker. Πάντως, είναι κοινό μυστικό στις τάξεις των παικτών ότι το ghosting συμβαίνει. Και ειδικά στα High Stakes Τουρνουά. Το φαινόμενο γίνεται ακόμα πιο συχνό σε εφαρμογές αμφιβόλου… προέλευσης.

Να σημειωθεί, ότι για τον Daniel Cates έχουν ακουστεί ξανά κατηγορίες για απάτη. Μάλιστα, είχε παραδεχτεί ότι έλαβε μέρος σε σκάνδαλο με πολλαπλούς λογαριασμούς, το 2011.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ