Μεγάλη πτώση άσου στην Ολλανδία, ο τζίρος στο Νάπολι – Λάτσιο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέροντα ματς περιλαμβάνει το σημερινό (03/03) ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με παιχνίδια σε Σέριε Α, Μπουντεσλίγκα και Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Ολλανδίας κάνουμε αρχή και την αναμέτρηση Φίτεσε – Άλκμααρ. Ο άσος σημειώνει καθοδική πορεία, καθώς από το 4.33 έχει αγγίξει τώρα το 3.20, δηλαδή έπεσε κατά 26,1%.

Στην Α’ Ιρλανδίας προχωράμε και τον αγώνα Κορκ Σίτι – Γιου Σι Ντι, όπου υπάρχει πτώση στη νίκη των γηπεδούχων. Ο άσος είχε ανοίξει στο 2.00 και πλέον έχει κατέβει στο 1.55.

Περνάμε στη Β’ Ολλανδίας τώρα για το παιχνίδι Ντόρντρεχτ – Άλμερε Σίτι, με ένα διπλό να πέφτει. Ειδικότερα, αρχικά βρισκόταν στο 1.91 και τώρα πια έχει φτάσει στο 1.62.

Τζίροι στοιχήματος

Τον πιο μεγάλο τζίρο μέχρι τώρα συγκεντρώνει το ματς της Σέριε Α Νάπολι – Λάτσιο, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί ως αυτή την ώρα 211.482 €. Το 58% περίπου έχει πέσει στον άσο. 

Στη Λα Λίγκα πάμε και την αναμέτρηση Σοσιεδάδ – Κάντιθ, ο τζίρος της έχει πάει στα 182.034 €. Σχεδόν 63% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Παρατηρούμε ότι στην Μπουντεσλίγκα το ματς Ντόρτμουντ – Λειψία έχει τζίρο 129.130 €. Το περίπου 44% έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:45.