Μεγάλη πτώση στο “διπλό” της Λουκέρνης, Στο Ίντερ – Αταλάντα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα με δράση στο Κύπελλο Ιταλίας και Γερμανίας, σε Λιγκ Καπ Αγγλίας αλλά και στα πρωταθλήματα Πορτογαλίας και Τουρκίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από το Κύπελλο Ελβετίας ξεκινάμε, καθώς υπάρχει πτώση στον αγώνα Τουν – Λουκέρνη. Το “διπλό” έχει πέσει αρκετά, μιας και από το 2.30 έχει φτάσει τώρα στο 1.85, μείωση 19,6%.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από το Κύπελλο Σκωτίας και το Κόουβ Ρέιντζερς – Έιρ, όπου και εδώ υπάρχει πτώση στο “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 2.25 και πλέον έχει πέσει το 1.83.

Στη Γαλλία τώρα για το παιχνίδι Μπαστιά – Σεντ Ετιέν, όπου και εδώ το διπλό βρίσκεται σε καθοδική πορεία. Συγκεκριμένα, από το 2.90 έχει αγγίξει το 2.40.

Τζίροι στοιχήματος

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Αταλάντα πρώτα, όπου έχουν πονταριστεί μέχρι αυτή την ώρα 122.693€ και περίπου το 46% έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Μεταφερόμαστε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας για το παιχνίδι Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον που έχει συγκεντρώσει ποσό 110.789 €. Σχεδόν 70% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στην Τουρκία τώρα για το ματς Καραγκουμρούκ – Μπεσίκτας με τζίρο 72.553 €. Το 53% περίπου έχει πονταριστεί στο “διπλό”.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:20.