Μεγάλη πτώση σημείου στον Ισημερινό – Στη Λα Λίγκα το ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας με δράση σε Λα Λίγκα και σε όλες τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και όχι μόνο. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Πάμε πρώτα στον Ισημερινό και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Κουμπαγιά. Μεγάλη πτώση παρουσιάζεται στον άσσο, καθώς έχει κατέβει από το 1.91, που βρισκόταν στην αρχή, πλέον στο 1.36. Δηλαδή η απόδοση μειώθηκε κατά 28.6%.

Στη League Two Αγγλίας τώρα για το παιχνίδι Μπάροου – Κρόουλι. Το σημείο που πέφτει εδώ είναι το “διπλό”. Πιο ειδικά, είχε αρχική τιμή στο 6.00 και πια έχει αγγίξει το 4.50.

Μένουμε στην Αγγλία και μεταφερόμαστε στη League One για το ματς Πορτ Βέιλ – Όξφορντ. Και εδώ το “διπλό” έχει κατέβει, αφού είχε πρωτύτερα απόδοση στο 3.20 και τώρα έχει πέσει στο 2.50. 

Τζίροι στοιχήματος

Η Λα Λίγκα έχει μαζέψει τα πονταρίσματα σήμερα. Το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Χιρόνα έχει συγκεντρώσει 259.280€ μέχρι στιγμής και σχεδόν το 75% έχει πέσει στον άσσο.

Στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας τώρα για την αναμέτρηση Μπέρμιγχαμ – Στόουκ, που έχει ποσό ως τώρα 125.558€. Με το περίπου 46% να έχει τοποθετηθεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Μένουμε στην Τσάμπιονσιπ για το παιχνίδι Χάντερσφιλντ – Μπλάκμπερν, που έχει τζίρο μέχρι αυτή τη στιγμή 93.951€.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:25.