Μεγάλη πτώση σημείου στην Τουρκία, Στο Λιντς – Λίβερπουλ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε Πρέμιερ Λιγκ, Σέριε Α και Λα Λίγκα στρέφεται σήμερα Δευτέρα (17/04) το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Ξεκινάμε από την Τουρκία και το παιχνίδι Γκεντσλερμπιρλίγκι – Αλτάι. Μεγάλη πτώση σημειώνει ο άσσος, καθώς έχει κατέβει από το αρχικό 2.45 στο 1.70, δηλαδή έπεσε κατά 30.6%.

Στη Βουλγαρία τώρα για την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λέφσκι Σόφιας. Και εδώ υπάρχει πτώση στον άσσο. Συγκεκριμένα, είχε στην αρχή απόδοση 2.45 και πια έχει φτάσει το 2.15.

Επιστροφή στην Τουρκία για το παιχνίδι Μπόλουσπορ – Ρίζεσπορ. Εδώ το “διπλό” έχει πέσει, αφού είχε τιμή στο 2.05 πρωτύτερα και τώρα έχει αγγίξει το 1.80.

Τζίροι στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ και σήμερα Δευτέρα έχει λάβει τα περισσότερα πονταρίσματα. Η αναμέτρηση Λιντς – Λίβερπουλ μέχρι στιγμής έχει μαζέψει 322.830€. Σχεδόν το 61% εξ αυτών έχει πέσει στο “διπλό”.

Στη Σέριε Α για το παιχνίδι Φιορεντίνα – Αταλάντα τώρα, που έχει συγκεντρώσει ποσό 104.267€ ως τώρα. Με το 42% περίπου να έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Λα Λίγκα το ματς Θέλτα – Μαγιόρκα που έχει τζίρο αυτή τη στιγμή στα 56.895€. Το 54% σχεδόν έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:10.