Μεγάλη πτώση σημείου στη Γαλλία, Στο Μαν. Σίτι – Τσέλσι ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Μια μεγάλη πτώση παρατηρείται στο Κύπελλο Γαλλίας στην αναμέτρηση Τζούρα Σουντ – Αζαξιό. Ο άσσος υποχωρεί, αφού από το 5.00 έχει κατέβει ως το 3.80, δηλαδή μειώθηκε κατά 24,0%.

Στην Ισπανία πάμε τώρα και το παιχνίδι Ρέγιες – Μαχαδαχόντα. Εδώ η απόδοση για την ισοπαλία πέφτει, καθώς έχει φτάσει από το 3.20 στο 2.50.

Στο κύπελλο Αγγλίας και το ματς Άστον Βίλα – Στιβενέιτζ υπάρχει και εδώ πτώση στην ισοπαλία. Έχει σημειώσει κάθοδο από το 7.50 στο 6.00.

Τζίροι στοιχήματος

Στο FA Cup Αγγλίας έχει πέσει ως τώρα το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος σήμερα. Το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι έχει συγκεντρώσει 400.626 €, με το 72% σχεδόν να έχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Στη Σέριε Α Ιταλίας τώρα για την αναμέτρηση Λάτσιο – Έμπολι με 261.542 €. Όπως παρατηρούμε, το περίπου 64% έχει κατευθυνθεί στον άσο.

Μένουμε στη Σέριε Α για τον αγώνα Σαμπντόρια – Νάπολι, όπου έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 207.699 €, με το σχεδόν 69% να έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:15.