Μεγάλη πτώση “διπλών”, Στο Λέστερ – Λίβερπουλ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Στην κορυφή βρίσκεται ο τελικός γυναικών Βιετνάμ – Μιανμάρ για το Southeast Asian Games. Το “διπλό” σημειώνει πτώση, καθώς από το 7.50 έχει πέσει μέχρι το 5.50. Μια μείωση της τάξεως του 26.7%.

Στη Σουηδία τώρα όπου και εδώ έχουμε μεγάλη πτώση “διπλού” στο παιχνίδι Τρέλεμποργκ – Έστερσουντ. Αρχικά η νίκη των φιλοξενούμενων βρισκόταν σε απόδοση 3.10 και τώρα πλέον έχει αγγίξει το 2.60.

Στην Αργεντινή τώρα για την αναμέτρηση Μπαράκας – Σεντράλ Κόρντομπα. Η νίκη των γηπεδούχων είναι βρίσκεται σε κάθοδο. Είχε ανοίξει σε τιμή 2.63 και τώρα έχει φτάσει στο 2.30.

Τζίροι στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ για ακόμη μια ημέρα έχει συγκεντρώσει τον κύριο όγκο των τζίρων. Η αναμέτρηση Λέστερ – Λίβερπουλ έχει μαζέψει όπως βλέπουμε μέχρι στιγμής 471.935€. Και σχεδόν το 60% έχει κατεύθυνση στο “διπλό”.

Στη Λα Λίγκα τώρα για την αναμέτρηση Μπέτις – Βαγιεκάνο, καθώς ως αυτή την ώρα έχει ποσό 129.148€, με το 48% να έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Serie A τώρα για το παιχνίδι Σαμπντόρια – Έμπολι, το οποίο έχει τζίρο τη στιγμή αυτή 77.133€. Εξ αυτών, το 44% σχεδόν έχει τοποθετηθεί στο “διπλο”.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:50.