Μεγάλη πτώση άσσων στη Ρουμανία – Στην Premier League το ποντάρισμα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και σήμερα Δευτέρα (06/03) το κουπόνι στοιχήματος, με δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, την Πρέμιερ Λιγκ, τη Σέριε Α και τη Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις. 

Από το πρωτάθλημα Ρουμανίας ξεκινάμε και το ματς Βολουντάρι – Άργκες ξεκινάμε, όπου παρουσιάζεται πτώση στον άσσο, καθώς από το αρχικό 2.40 έχει αγγίξει τώρα το 1.70, δηλαδή έπεσε κατά 29,2%!

Μένουμε στη Ρουμανία και την αναμέτρηση Σέπσι – Κλουζ. Και εδώ υπάρχει πτώση στον άσσο. Πιο ειδικά, είχε ανοίξει στο 2.75 και πια έχει πέσει στο 2.15.

Μεταφερόμαστε στην Ουρουγουάη τώρα για τον αγώνα Πλάζα Κολόνια – Ατλέτικο Φένιξ. Παρατηρούμε πτώση “διπλού” εδώ, καθώς είχε στην αρχή απόδοση στο 3.30 και πλέον έχει κατέβει στο 2.60. 

Τζίροι στοιχήματος

Πρώτο παιχνίδι στην κατάταξη είναι μέχρι στιγμής το Μπρέντφορντ – Φούλαμ, το οποίο έχει συγκεντρώσει 274.388 € και σχεδόν το 49% εξ αυτών έχει πέσει στον άσσο. 

Στη Σέριε Α προχωράμε για το ματς Σασουόλο – Κρεμονέζε, το έχει ως τώρα συγκεντρώσει ποσό 173.631 €. Περίπου 51% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Μένουμε στη Σέριε Α για την αναμέτρηση Τορίνο – Μπολόνια, το οποίο έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτή την ώρα 92.232 € ως τώρα και το 41% έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων. 

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:15.